Don Johnson, 71 de ani, este ultima vedetă de la Hollywood care ajunge în Grecia, în concediu. Actorul a postat o fotografie de la bordul unui vas de croazieră în care apare în bermude, alături de soția lui Kelley Phleger, cu care este căsătorit din 1999.


Don Johnson, în vârstă de 71 de ani, și-a luat inima în dinți și a plecat în concediu. Destinația aleasă este Mykonos, Grecia, unde a mers împreună cu soția lui Kelley Phleger. Johnson a mai fost însurat cu Melanie Griffith între 1976-1976 și 1989 și 1996 și au o fiică împreună, pe Dakota, de 31 de ani. Din câte se pare, Dakota este cea care i-a recomandat Grecia tatălui ei, după ce a fost acolo împreună cu logodnicul ei Chris Martin, în urmă cu câteva luni. Don Johnson are nu mai puțin de cinci copii din relațiile amoroase anterioare, dar toți copiii lui spun că înciuda faptului că toată lumea îl consideră un mare fustangiu, este ”ireproșabil în calitate de tată”. Don Johnson are o avere de 50 de milioane de dolari și s-a vaccinat anti-COVID-19 încă de la începutul anului 2021.

Citește și:

Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!

Cu sânii ăștia l-a cucerit Dakota Johnson pe cântărețul Chris Martin!

Don Johnson, cel mai mare cuceritor de la Hollywood

Don Johnson s-a născut la 15 decembrie 1949 în Flat Creek, Missouri, SUA. În anii 1980 a jucat în serialul Miami Vice și a cucerit inimile tuturor femeilor. Acest rol i-a adus inclusiv un Glob de Aur. A fost implicat în nenumărate aventuri amoroase cu colegele de filmări și a primit apelativul de cel mai mare fustangiu de la Hollywood. Se zvonește că ar fi făcut sex cu peste 1.000 de femei și ar fi fost un real competitor pentru Warren Beatty, un al cuceritor celebru.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: