Kim Kardashian (36 de ani) rareori și-a exprimat public viziunile politice, dar se pare că incidentul din Paris care a marcat-o a adus o serie de schimbări în felul în care privește societatea. Bruneta s-a declarat nemulțumită de felul în care Trump gestionează o problemă importantă pentru Statele Unite: posesia de arme de foc.


Kim Kardashian este surprinsă de faptul că timp de aproape două decenii, politicienii nu au luat alte măsuri în privința armelor decât comemorările tragediilor produse de acestea:

„Au trecut 18 ani de la (atacul) din Columbine, zece ani de la Virginia Tech, patru ani de la Newtown și acum venim cu o comemorare de un an a incidentului din clubul de noapte din Orlando. În aproape 20 de ani, țara noastră a făcut doar un mic progres în adoptarea unor legi care să-i protejeze pe americanii nevinovați de cetățenii care nu ar trebui să dețină arme”, a scris vedeta de televiziune, potrivit Daily Star.

kim_si_familia.jpg

kim kardashian
Kim KArdashian, alături de soțul său și de copii
Foto: Instagram

„Chiar acum, sunt mai multe arme deținute de civilii din această țară decât sunt în toate celelalte state ale lumii”, a mai adăugat Kim. De asemenea, ea l-a criticat pe Donald Trump că nu ia nicio măsură de stopare a răspândirii armelor, ba chiar a înrăutățit situația. Actualul președinte american a revocat un proiect de lege emis în trecut de Obama care presupunea înscrierea a 75.000 de nume ale persoanelor cu probleme mintale pe o listă. Scopul era evitarea ajungerii în mod direct a armelor de foc la aceste persoane. „Este o nebunie!”, a concluzionat Kim Kardashian.

„Nu sunt împotriva armelor și nici a oamenilor care le posedă. După ce mi s-a întâmplat în Paris, știu cât este de important să fi în siguranță și să ai o securitate înarmată. Toți agenții mei de pază sunt înarmați, dar de asemenea, sprijină controlul armelor prin legi și consideră că ar trebui să restricționăm accesul persoanelor bolnave mintal la arme de foc.”

 
 
Loading...