Dacă nu eşti pe Instagram, nu exişti! Dacă nu-ţi faci selfie-uri sexy ca să le postezi online, slabe şanse să te menţii în showbiz-ul actual! Iar vedetele de peste ocean au învăţat la perfecţiune aceste reguli şi le respectă întocmai. Iată câteva mostre de fotografii în oglindă sau de selfie-uri prin lifturi sau toalete, care încing la maximum atmosfera!


Are 50 de ani şi nu-i dai mai mult de 30 în asemenea fotografii sexy! Ce-i drept, diva latino le dă o lecţie tuturor junelor din showbiz atunci când postează selfie-uri atât de HOT. JLo ştie perfect din ce unghi să facă poza, care este latura ei avantajoasă şi, evident, cum să se pună în valoare atunci când pozează.      

Diva supremă, Mariah Carey, nu se dezminte nici în baie! Ea poartă diamante şi-n cadă, spre deliciul admiratorilor ei de toate sexele, care adoră luxul în care se înconjoară cântăreaţa de aproape 50 de ani - îi împlineşte în martie - şi ipostazele HOT în care se pozează. Evident că nu numai bijuteriile extravagante sunt vizibile în această poză, ci şi nurii vedetei, care sunt expuşi în cel mai sexy mod cu putinţă.

Citește continuarea aici!

Loading...
Citeste tot despre: