Dwayne Johnson, 48 de ani, este topit atunci când fetițele lui îl roagă ceva. Uriașul de aproape doi metri înălțime (n.r. are 1,96 metri) s-a pozat zilele trecute într-o ipostază surprinzătoare pentru fanii lui care îl știau ”rupând sala de forță în două”. Durul Johnson a împletit codițe și a reparat zulufi intrând în jocul fiicei lui de cinci ani.


Dwayne Johnson, în vârstă de 48 de ani, s-a făcut coafeză pe timp de pandemie. Multe staruri de la Hollywood și-au descoperit talente nemaiîntâlnite în timpul izolării la domiciliu impuse de pandemia de COVID-19. Printre cei care au intrat în jocul odraslelor lor pentru a le face pe plac se numără și uriașul Dwayne Johnson. Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) și ”Central Intelligence” (2016), Johnson a dat la propriu în mintea copiilor. Ce a făcut Dwayne Johnson de a stârnit admirația tuturor fanilor lui nu are nici o legătură cu imaginea de dur și bătăuș care l-a consacrat.

Citește și:

«The Rock», tătic pentru a treia oară! Ce poză emoţionantă a postat cu micuţa lui

Dwayne Johnson scoate din buzunar milioane de dolari pentru pasiunea lui! Ce colecție de superbolizi are vedeta

dwayne_johnson_coafor.jpg

Jasmine, 5 ani, nu l-a lăsat pe tatăl ei să tragă de fiare până nu i-a rezolvat și ultimul zuluf
Jasmine, 5 ani, nu l-a lăsat pe tatăl ei să tragă de fiare până nu i-a rezolvat și ultimul zuluf
foto: Instagram

Dwayne Johnson a împletit codițe și s-a jucat de-a ”coafeza musculoasă”

Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui Jasmine de 5 anișori. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de 2 ani, se afla în grija mamei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019. El a postat pe contul lui de Instagram imaginile care au devenit virale, la finele săptămânii trecute.

 
 
Loading...