Kim Kardashian a avut de la cine învăța ABC-ul senzualității. Kris Jenner, mama vedetei, arată demențial la 60 de ani și nu se sfiește să se expună. Paparazzii au surprins-o recent într-o rochie neagră, mulată, fără sutien, în fața restaurantului în care avea întâlnire cu iubitul ei.


Kris Jenner se poate bate de la egal la egal cu fiicele ei când vine vorba de apariții necenzurate. Mama lui Kim Kardashian și a superbului fotomodel Kandall Jenner a fost surprinsă recent de paparazzi într-o ținută pe care puține femei ar îndrăzni s-o poarte.

Kris a venit la întâlnirea cu prietenul ei, Corey Gamble, într-o rochie neagră, mulată, până la genunchi, cu inserții transparente în zonele strategice. Atfel, între sfârcurile lui Kris, neprotejate de sutien, și privirile curioșilor se interpunea doar un material tip plasă, adică, vorba poveștii, mai nimic.

kris jenner.jpg

kris jenner
Kris Jenner, la o întâlnire de amor cu sânii la vedere
foto: Splashnews

 

Americanca Kris Jenner a devenit cunoscută în urma reality show-ului ”Keeping Up with the Kardashians”, în care telespectatorii erau invitați în intimitatea clanului Kardashian-Jenner. Kris a fost căsătorită de două ori, prima oară cu celebrul avocat Robert Kardashian și a doua oară cu fostul campion olimpic Bruce Jenner, cunoscut acum drept Caitlyn, după ce a trecut printr-o schimbare de sex și de identitate. Are șase copii, patru cu Kardashian (Kourtney, Kim, Khloe și Robert) și doi cu Jenner (Kendall și Kylie).

 
 
Loading...