Au fost pozaţi pentru prima oară împreună în public! Se zvoneşte, din 2013, că Jamie Foxx are o relaţie cu Katie Holmes. Însă de fiecare dată au dezminţit că ar fi împreună. Iată că nu se mai ascund.


Cunoscut mai ales pentru rolul din filmul “Django dezlănţuit”, Jamie Foxx (49 de ani) s-a cuplat cu actriţa Katie Holmes (38 de ani) la un an după ce aceasta a divorţat de Tom Cruise. Au ascuns cât au putut relaţia lor, ca să nu încalce o clauză impusă de fostul soţ al acesteia. Katie a avut interdicţia de a-şi face iubit timp de 5 ani. Dacă nu respecta această condiţie, ar fi pierdut suma de 12,5 milioane de dolari pe care a primit-o de la Cruise în urma divorţului şi pensia alimentară de 50.000 $ pe lună pentru fetiţa lor, Suri, de 11 ani.

Acum, după expirarea acestei perioade de timp, actriţa a ieşit la plajă cu Jamie. S-au ţinut de mână, precum liceenii, s-au plimbat şi s-au distrat în apele oceanului, luni, 4 septembrie, în Malibu. Pe parcursul a 4 ani, ei s-au văzut mereu numai în secret. Katie îşi punea peruci, haine ponosite, machiaj atipic şi folosea maşini închiriate pentru a se întâlni în mare taină cu actorul de culoare. Ea a divorţat de Cruise în 2012 după cinci ani şi jumătate de căsnicie, deranjată de faptul că starul voia s-o crească pe fiica lor potrivit dogmelor ciudate ale Bisericii Scientologice.

15-ved-ext-foto3-90-70-spl1531078_003.jpg

Tom Cruise a fost părăsit de Katie în 2012
Foto: Guliver / Splashnews

Katie Holmes, liberă să se afişeze cu noul iubit. Clauza impusă de Tom Cruise la divorţ a expirat

gettyimages-82882985.jpg

Cruise foxx
Foxx și Cruise au jucat împreună într-un film din anul 2006
Foto: Getty

 Potrivit Daily Mail, Katie Holmes și Jamie Foxx( 49 ani) au confirmat, în cele din urmă, relația dintre ei. S-au ascuns de ochii publicului timp de cinci ani. Katieși Foxx formează un cuplu din anul 2013, dar de abia luni (4 septembrie) au fost văzuți pentru prima dată împreună, bucurând-se de o zi la plajă, în Malibu.

Cei doi au luat măsuri drastice pentru a-și păstra relația secretă, dat fiind că există zvonuri potrivit cărora o clauză prezentă în actele de divorț ale lui Katie și Tom Cruise îi interzice acesteia să se afișeze public alături de alt bărbat cu care este impicată într-o relație romantică.

Lunea aceasta, Katie și Jamie nu s-au mai ascuns de paparazzi. Cuplul a fost surpins distrându-se pe o plajă din Malibu. S-au plimbat pe plajă ținându-se de mână, iar Foxx nu a ezitat să o fotografieze pe frumoasa actriță.

gettyimages-76335856.jpg

Katie holmes
Katie Holmes a ascuns relația pe care o are cu Foxx timp de 5 ani
Foto: Getty

Ani la rând, vedetele au ignorat vocile care susțineau că sunt împreună. Katie niciodată nu a dat declarații publice referitor la Jamie, iar el a negat de fiecare dată legătura dintrei ei atunci când era întrebat dacă sunt implicați într-o poveste de dragoste.  În august 2013, Katie a fost pentru prima dată asociată cu Jamie de către presă, la scurt timp după ce a divorțat de Tom Cruise, cu care a fost căsătorită timp de șase ani. În anul 2016, o prietena bună a lui Foxx a confirmat că el se întâlnește cu Katie Holmes și că este foarte fericit alături de ea.

Perioadă de cinci ani, prevăzută de clauza din actele de divorț, a exiprat în luna iunie, iar cuplul format din Holmes și Foxx nu se mai ferește de aparatele de fotografiat și recunoaște sentimentele pe care le-a ascuns, cu atât de multă atenție, ani la rând.

Aici puteți vedea primele imagini cu ei împreună 

Culmea este că Jamie Foxx a fost foarte bun prieten cu Tom Cruise. Ba chiar au fost apropiaţi ca fraţii în anii 2003-2004, când au filmat “Collateral”. Multă vreme, Katie a fost îngrozită  că Tom ar putea pune oameni să o urmărească şi s-a temut de răzbunarea sa. Însă se pare că de acum nu-i mai pasă de ameninţările lui. Nu vrea decât să fie fericită alături de noul iubit, care are o avere de 100 milioane $. Katie are în conturi 25 milioane $.

 

 
 
Loading...