Dieta și sportul și-au spus cuvântul! Melanie Sykes arată senzațional la 48 de ani și nu se sfiește să poarte costume de baie minuscule, la plajă. Prezentatoarea radio și TV din Marea Britanie „mănâncă” sportul pe pânie, iar asta se vede cu ochiul liber.


Superba șatenă are un corp tonifiat și poate oricând să concureze cu alte femei mai tinere cu 20 de ani decât ea. Mama a doi copii, Mel Skyes susține că are această siluetă datorită sesiunilor de yoga „hardcore”.

„E o provocare fizică, dar îmi face bine și psihic. Am devenit și foarte flexibilă cu ocazia asta. Acesta e un lucru bun, mai ales când înaintezi în vârstă”, a declarat Mel Sykes pentru The Sun. Evident, vedeta este atentă și la ce mănâncă, dar nu urmează niciun regim strict. Pe lângă yoga, prezentatoarea face mult fitness.

mel-sykes-3.jpg

Mel Sykes
Vedeta face mult sport
Foto: Instagram

Mel Sykes nu consumă brânzeturi

mel-sykes.jpg

Mel Sykes
Mel Sykes are un abdomen lucrat
Foto: Instagram

 

„Fitness-ul mă face fericită. E o investiție pentru anii bătrâneții. Am început să fac sport la 30 de ani, iar acum culeg roadele. Sper să rămân la fel și să mănânc doar sănătos în anii ce urmează. Sper să fac sport, ca să am energie mulți ani de-acum încolo. Sportul mă ajută în toate aspectele din viața mea. Mă ajută să fiu mai răbdătoare și, în cele din urmă, mult mai sănătoasă”, a povestit Mel Sykes, într-un interviu acordat revistei Fitness. Vedeta susține că nu consumă produse lactate și că a eliminat complet alcoolul din dieta ei. 

mel-sykes4.jpg

Mel Sykes
Mel arată incredibil în costum de baie
Foto: Instagram

 

Citește și

Cea mai sexy doctoriță nu mai are voie să profeseze: „Nu m-am îmbrăcat provocator în fața pacienților!”

E considerată cea mai sexy asistentă medicală! Toți doresc să fie tratați de ea

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: