Miile de fani ai lui Ed Sheeran au primit o veste cel puțin dezamăgitoare: artistul a anunțat că se retrage, temporar, de pe piața muzicală și chiar el a fost cel care a mărturisit acest lucru, la finalul unui concert. Iată motivul din spatele deciziei!


Chiar dacă s-a simțit bine după ce a concertat în țara noastră și a reușit să guste și câteva preparate tradiționale, cântărețul Ed Sheeran a anunțat că își dorește momentan să ia o pauză de la tot de înseamnă industrie muzicală. Ed a explicat că se retrage temporar din showbiz, mărturisind că pentru el familia este și va fi mereu pe primul plan. 

Ed Sheeran a anunțat că se retrage temporar din muzică 

Se pare că motivul din spatele deciziei este faptul că artistul își dorește să petreacă mai mult timp în compania soției sale. Cherry. Potrivit presei internaționale, celebrul cântăreț a făcut anunțul chiar la finalul unuia dintre concertele sale. Chiar dacă admiratorii acestuia au fost îngrijorați la început de anunț, care a venit pe neașteptate, în cele din urmă fanii adevărați l-au înțeles pe idolul lor, care poate că are și el nevoie de o mică pauză din lumina reflectoarelor. 

Ed Sheeran a povestit că a cântat în toată lumea, iar din punct de vedere profesional, se simte extrem de împlinit. „Așa cum știți sau nu știți, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflați aici și că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni. Am cântat în toată lumea. Se simte, într-un mod ciudat, ca și cum te desparți de o iubită cu care ai o relație de ani de zile”, a spus Ed Sheeran, pe scenă. 

 

Citește și:

Ed Sheeran, costumaţie controversată la petrecerea de Halloween! S-a îmbrăcat în proxenet

Ce bine își tratează fanii Ed Sheeran!

 

 

 

Loading...