Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați cântăreți la nivel mondial, iar mii de fani îi ascultă muzica și ar fi dispuși să stea la rând pentru a obține un autograf sau măcar o fotografie alături de celebrul cântăreț irlandez. În ciuda faptului că a vândut milioane de discuri, iar melodiile sale se aud pe toate stațiile de radio, Ed a povestit că nu a fost lipsit de gânduri negative și de presiuni din partea unor persoane.


Cântăreţul britanic Ed Sheeran a denunţat într-un interviu radiofonic presiunile care s-au făcut asupra lui ca să slăbească, informează bbc.com. Presiunile pentru a avea un corp perfect nu sunt suportate doar de femei. Ed Sheeran a povestit presiunile la care a fost supus pentru a avea muşchi abdominali ca ai lui Justin Bieber sau ca cei ai membrilor din formația One Direction.

ds7ugrhumaa5kp7.jpg

foto
Ed Sheeran dorea să aibă mușchii abdominali ai lui Justin Bieber
Foto:Arhivă personală Justin Bieber

Ed a simțit că este judecat pentru felul în care arată și a fost o vreme în viața sa când era dispus să facă sacrificii pentru a slăbi și a avea un trup de invidiat. "Corpul meu era tot timpul comparat cu cel al lui Justin Bieber. Eu mă gândeam că este foarte fotogenic, cu muşchii lui abdominali lui perfecţi şi că aveau dreptate şi că trebuie să semăn cu el", a explicat Sheeran într-un interviu radiofonic. Cântărețul a ajuns, însă la concluzia că nu este iubit pentru cum arată, ci pentru muzica sa așa că a decis să se concetreze asupra carierei și să nu țină cont de influența unor kilograme în plus. "Cu trecerea timpului mi-am dat seama că nu trebuie să mă preocup dacă sunt sau nu gras, că nimeni nu-mi cumpără discurile pentru cum arăt, ci pentru vocea mea", a spus el.

hepta_3297539.jpg

Foto
Harry l-a rugat pe Ed Sheeran să cânte câteva melodii la nunta sa cu Meghan
Foto:Hepta

La momentul actual, Ed este apreciat de mii de fani din întreaga lume, dar și de alte vedete din industria muzicii. Se zvonește că însuși prințul Harry i-ar fi cerut să susțină un recital la petrecerea care va avea loc după nunta sa cu Meghan Markle pe 19 mai. Câștigătorul a două premii Grammy a fost rugat să cânte „câteva piese” la nunta lor de pe 19 mai. Cu toate acestea, artistul britanic nici nu a răspuns, nici nu a confirmat veștile, conform spuselor celor de la ET. 

Loading...