Ed Sheeran, celebrul cântăreț britanic, care a susținut un concert în premieră în România pe data de 3 iulie, a publicat pe contul de Instagram o serie de imagini impresionante surprinse de pe Arena Naţională.


Ed Sheeran a concertat în București alături de 50.000 de spectatori pe Arena Națională din București, iar evenimentul a fost o premieră pentru români, dat fiind faptul că a fost prima dată când artistul a cântat în România. 

eddd.jpg

Ed Sheeran a concertat la București și nu s-a folosit doar de voce, el a interpretat fiecare piesă alături de chitara sa
Foto Instagram

Artistul a făcut un show incendiar pe Arena Națională și s-a folosit doar de talentul artisticm, de voce și de chitara cu care s-a făcut cunoscut. În deschiderea concertului, artistul i-a adus pe Zara Larson și James Bay care făcut evenimentul să fie complet din toate punctele de vedere. 

ed-sheeran-romania.jpg

Foto Instagram

Artistul a publicat pe contul său de Instagram o serie de imagini în care au fost surprinse cadre excepţionale de către Zakary Walters, fotograful oficial al turneului. 

edsheeeran.jpg

Ed Sheeran a revenit pe scenă la cererea publicului purtând steagul României
Foto Instagram

Momentul cel mai emoționant din cadrul concertului s-a întâmplat când, la cererea publicului pentru un bis, artistul a revenit pe scenă purtând steagul României pe umeri. 
Evenimentul din România al lui Ed Sheeran face parte din seria de concerte menite să promoveze albumul nou intitulat «Divide», cel de-al treilea album de studio al său, de curând premiat cu un Grammy. Pe scena de pe Arena Naţională, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile artistului, printre care „I See Fire“, „Thinking Out Loud“, „Photograph“, „Perfect“ şi „Shape of You“. 

Concertul Ed Sheeran de la Arena Națională

 

Loading...