Edith Gonzalez (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Vedeta este poate cea mai îndrăgită actriță la noi în țară, după numeroase roluri memorabile interpretate, care au ținut românii cu sufletul la gură. Din păcate, aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer.


În urma dignosticul, Edith a făcut câteva schimbări drastice în viața ei, atât pshihic cât și fizic. Actrița și-a ras părul și este nevoită să poarte perucă. Recent, vedeta latino a trecut printr-o intervenție chirurgicală, iar după ce a ieșit din operație a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”, a spus Edith Gonzales pe rețelele de socializare.

În anul 2007, pe vremea când se filma telenovela „Inimă de ţigan”, Edith Gonzales a ajuns în România la invitaţia postului Acasă. Ea a acceptat să apară în câteva emisiuni de televiziune ale postului, dar şi ca invitată specială în telenovela „Inimă de ţigan”. Blonda a avut atunci ocazia de a face cunoştinţă cu actorii Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a şi filmat câteva scene din şatră.

 

 

Loading...