Apariţie şocantă! Richard Gere arată ca un bătrânel scăpat de la azil. Cu plete albe şi în baston, actorul a trecut neobservat, zilele trecute, pe străzile din Philadelphia.


În anii '80 făcea femeile să viseze frumos, cu rolul său din „American Gigolo". După 30 de ani, Richard Gere, de 64 de ani, e de nerecunoscut, cu barbă grizonantă şi plete albe.

„Cel mai sexy bărbat în viaţă" în anul 1999 a avut o apariţie şocantă zilele trecute pe străzile din Philadelphia, când turna câteva scene pentru cel mai recent film al său, „Franny", care va fi lansat în 2014.

Cu extensii la păr şi în baston, Richard Gere ar putea fi uşor confundat cu un bătrânel scăpat de la azil. Îmbrăcat într-un sacou învechit şi cu o eşarfă la gât, starul din „Pretty Woman" (1990) nu seamănă nici pe departe cu bărbatul seducător, după care toate femeile suspinau.

Este iar burlac

CLIIMA20131022_0102_1.jpg

Octombrie 2013: Idolul femeilor joacă rolul unui bătrânel în filmul “Franny”, care va fi lansat anul viitor (Fotografii: Guliver/ Splashnews/ Photoland/ Wenn/ Reuters)


Richard Gere a divorţat de actriţa Carey Lowell (53 de ani), după 11 ani de căsnicie. Potrivit New York Post, cei doi s-au despăţit din cauza stilurilor de viaţă diferite. Actorul, care este un budist devotat, apreciază liniştea şi singurătatea, în timp ce soţia sa, fostă actriţă şi model, aprecia viaţa socială activă. Cuplul are un băiat în vârstă de 13 ani, Homer.
 
 
Loading...