Sir Elton John, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din lume. Cu milioane de albume vândute pe mapamond şi o carieră care se întinde pe mai bine de 50 de ani, Elton John este o emblemă şi un model pentru colegii de breaslă mai tineri. Ajuns la vârsta de 72 de ani, Elton John a lăsat la o parte hobby-urile mai puţin ortodoxe, care în tinereţe i-au pus viaţa în pericol şi se concentrează asupra familiei sale şi a ultimilor ani pe care îi petrece pe scenă, căci recent a anunţat că se gândeşte serios să se retragă din lumina reflectoarelor.


Sir Elton John are numeroase motive pentru a fi mândru. Are o carieră de invidiat, o casă desprinsă din reviste, o familie care îl iubeşte necondiţionat şi o carieră la care unii doar visează. Cu toate acestea, Elton John se simte cel mai mulţumit de faptul că a reuşit să renunţe la droguri şi la alcool şi astfel să îşi salveze propria viaţă. Prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram Elton John a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viaţa sa, aceea în care se afunda în consumul de alcool şi abuzul de droguri pentru a face faţă realităţii. 

Elton John nu mai bea alcool şi nu se mai droghează de 29 de ani

În mesajul publicat el a menţionat că sărbătoreşte 29 de ani de când nu s-a mai lăsat pradă dorinţei de a bea sau de a se droga. În plus, el a mulţumit persoanelor care l-au ajutat nu numai să se lupte cu demonii săi lăuntrici, ci să-i şi învingă. Elton a recunoscut că în perioada în care se droga era un om sfărâmat pe interior. "Acum 29 de ani eram un om frânt pe interior. În cele din urmă mi-am găsit curajul necesar de a pronunţa cuvintele care aveau să îmi schimbe viaţa. Acele cuvinte au fost am nevoie de ajutor. Le mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat să îmi găsesc drumul spre o viaţă lipsită de alcool şi droguri. Le voi fi recunoscător pentru totdeauna", au fost cuvintele lui Elton John, potrivit dailymail.co.uk. 

elton-john-si-david-furnish

elton john si david furnish
Elton John şi soţul său, David Furnish
Foto:GettyImages

În tinereţe Elton John era găsit pe jos, în stare de inconştienţă sau cu spasme

Recent, la Festivalul de Film de la Cannes, Elton John a vorbit cu sinceritate deplină despre stilul haotic de viaţă pe care îl adoptase în tinereţe şi care a fost la un pas să îl aducă la autodistrugere. "Viaţa pe care o duceam atunci nu era una normală, cumpăram orice îmi ieşea în cale. Mă găseau pe jos, având spasme, mă duceau în pat ca să dorm, iar eu făceam acelaşi lucru care mă adusese acolo la nici jumătate de oră după. Sunt un supravieţuitor. Am supravieţuit multor lucruri. Viaţa este plină de suişuri şi de coborâşuri, chiar şi atunci când nu bei alcool, iar eu ştiu acest lucru pentru că nu mai sunt nevoit să mă refugiez în băutură", a declarat Elton pentru Variety.

 

 
 
Loading...