Decolteuri adânci, eleganţă şi mult lux! Aşa poate fi definită pe scurt cea de-a 74-a gală a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminică seară, la Beverly Hills Hotel din Los Angeles.


La ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood, vedetele au făcut paradă de ţinute sexy.

Cel mai bine îmbrăcată a fost actriţa Emma Stone, care a purtat o rochie de vis cu decolteu adânc presărată cu stele argintii, semnată Valentino, şi bijuterii Tiffany & Co de 2,5 milioane de dolari. Ea a ocupat locul 1 în topul eleganţei, alcătuit de faimoasa revistă “Vogue”, fiind urmată de actriţa Nicole Kidman, care a strălucit într-o ţinută sexy marca Alexander McQueen.

15-vedext-2-vedete.jpg

Topul celor mai bine îmbrăcate actriţe de la gala de duminică noaptea
Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Foarte sexy a arătat şi actriţa Jessica Biel, de pe locul 3, într-o rochie semnată Elie Saab, ce lăsa la iveală aproape tot bustul şi picioarele, până la lenjeria intimă. Locul 4 în topul eleganţei i-a revenit actriţei Brie Larson, într-o ţinută Rodarte. Pe locul 5 în topul celor mai bine îmbrăcate vedete s-a situat Reese Witherspoon, într-o splendidă rochie galbenă foarte sexy, de la casa Versace.

Marele câştigator al serii a fost musicalul “La La Land”, care a obţinut şapte trofee. Filmul “Moonlight” a primit premiul pentru cea mai bună dramă şi a fost prezentat de unul dintre producătorii săi, Brad Pitt.

15-vedete-premii-glob.jpg

Premiile Globurile de Aur
Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Actorul de 53 de ani, care trece prin momente dificile din septembrie 2016, când s-a anunţat că Angelina Jolie a dat divorţ de el, a avut o apariţie surprinzătoare. Era vesel, arăta bine şi a fost aplaudat îndelung. La fel de aplaudată a fost şi actriţa Meryl Streep (67 de ani), premiată pentru întreaga carieră. Ea a îndrăznit să-l critice aspru pe noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

Au fost îmbrăcate de românce

15-vedext-7.jpg

Carrie Underwood a purtat o ţinută semnată Iris Şerban
Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Cântăreaţa şi textiera Carrie Underwood (33 de ani) a strălucit la gala Globurilor de Aur cu o ţinută semnată de românca Iris Şerban. Rochia elegantă i-a adus laude artistei, care s-a remarcat la concursul American Idol. Iris Şerban este unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România, fiind solicitată de multe celebrităţi din SUA.

Rumer Willis (28 de ani), fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, a atras toate privirile pe covorul roşu, cu un costum roşu creat de brandul vestimantar românesc STYLAND.

Nadia Comăneci s-a pozat  cu Cuba Gooding Jr

15-vedext-8.jpg

Nadia a strălucit într-o ţinută sexy, alături de actorul american
Foto: Hepta/ Guliver/ Getty Images

Pe lista invitaţilor de la petrecerea de la gala Globurilor a figurat şi celebra gimnastă româncă Nadia Comăneci (55 de ani). Îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, care a atras privirile tuturor, ea a venit însoţită de soţul său, americanul Bart Conner. Cu această ocazie, legendara gimnastă, care a luat primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice la Montreal, nu a ratat ocazia de a se poza alături de actorul Cuba Gooding Jr (49 de ani).

 

 

Loading...