Enrique Iglesias (44 de ani) a devenit, marți, 11 februarie, tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Anna Kournikova, de 38 de ani, a adus pe lume ”un copil perfect sănătos”.


Enrique și Anna mai au doi gemeni, Nicolas și Lucy, în vârstă de doi anișori. Știrea confirmată de o sursă din apropierea celor doi care au o avere comună de 136 de milioane de dolari vine la doar o săptămână după ce revista spaniolă a descoperit că Anna are o ”burtică suspect de mare”.

kournikova_insarcinata.jpg

Anna Kournikova a fost surprinsă pe yacht, alături de Enrique Iglesias
Anna Kournikova a fost surprinsă pe yacht, alături de Enrique Iglesias
FOTO: Profimedia

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună din 2001

La fel ca și la prima naștere, cei doi au ținut secretă sarcina până în ultima clipă. Enrique și Anna sunt împreună din anul 2001 și au fost la un pas de despărțire de mai multe ori, conform presei de scandal americane.

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias şi fosta tenismană rusă Anna Kournikova mai au doi copii gemeni, un băieţel, Nicolás, şi o fetiţă, Lucy. în vârstă de doi ani. În 2017, cuplul a reuşit să ascundă complet de presă sarcina până ce micuţii au venit pe lume. Tot revista spaniolă „Hola” a fost cea care a confirmat ştirea naşterii gemenilor. Asta la puţin timp după ce au venit pe lume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe

Loading...