Eva Longoria (45 de ani), una dintre protagonistele serialului "Neveste disperate", profită din plin de timpul petrecut în izolare. Actrița se relaxează, face sport și petrece timp alături de familia sa la reședința din Mexic.


La 10 luni de când l-a adus pe lume pe fiul său, Santiago, Eva deja își recăpătase silueta, așa că nu este de mirare de ce acum, la doi ani de la cel mai fericit eveniment al vieții ei, bruneta arată atât de bine. Este suplă, are abdomenul plat şi nici urmă de celulită. Întrebată cum de a reuşit să-şi recapete trupul din tinereţe, Eva a mărturisit: “Fac gimnastică şi sunt foarte atentă la ce mănânc. Dieta şi exerciţiile fac parte din vocabularul meu de fiecare zi”.

eva-longoria.jpg

eva longoria in costum de baie
Și costumul de baie din două piese îi vine perfect
foto: arhivă personală

eva-longoria-costum-baie.jpg

eva longoria in costum de baie
Eva Longoria, la doi ani de când a născut
foto: arhivă personală

 

Indiferent că a ales să poarte un costum de baie întreg, negru, cu decolteu adânc, sau unul din două piese, Eva Longoria a arătat perfect. Mare amatoare de mișcare, actrița nu a ratat ocazia de a-și arăta trupul tonifiat. Nu numai fanii au lăudat-o în rubrica de comenatrii, ci și prietenele ei vedete, precum Victoria Beckham sau Salma Hayek.

eva-longoria.jpg

eva longoria in costum de baie
Eva Longoria a primit multe comentarii pozitive, inclusiv de la alte vedete
foto: arhivă personală

 

Eva Longoria este măritată din 2016 cu Jose Baston, preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume. Ea are o avere de 35 de milioane de dolari. Longoria a mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher (între 2002 -2004) şi cu baschetbalistul Tony Parker (între 2007-2011).

 

 
 
Loading...