Eva Longoria, în vârstă de 45 de ani, pozează sexy, în bikini, pe marginea piscinei. Actrița din ”Neveste disperate” s-a ”întors la serviciu”, după cum o spune chiar ea. Longoria a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare îmbrăcată sumar, cu ochelari de soare și o pălărie. Ea le-a transmis fanilor că ”s-a întors la muncă” după o pauză nu foarte lungă în care și-a dedicat aproape integral timpul creșterii micuțului Santiago, băiatul pe care îl are cu soțul ei miliardarul Jose Baston.


Eva Longoria, în vârstă de 45 de ani, devenită celebră datorită rolului din serialul ”Neveste Disperate”, a postat recent o fotografie în bikini, pe marginea piscinei. Eva Longoria este implicată în mai multe proiecte de publicitate colaborând cu diferite branduri internaționale de cosmetice, accesorii și îmbrăcăminte. Practic, ea face bani muncind de acasă, pentru că ea pozează din casa sau din curtea ei pentru diferitele promoții în care e implicată. Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că frustrarea ei cea mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Are o avere de peste 85 de milioane de dolari.

Eva Longoria și-a găsit liniștea după două căsnicii eșuate

Eva Longoria a declarat de nenumărate ori că și în viața reală ea este o ”nevastă diperată”. Actrița de 45 de ani este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016. Asta după două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004), care i-au lăsat un gust amar și au făcut-o să creadă că nu va găsi niciodată partenerul mult visat.

Citește și:

Eva Longoria, mamă-sexy la 45 de ani. Se menține cu mult sport

Eva Longoria își vinde locuința din Los Angeles! Cum arată vila de 3,7 milioane $

Eva Longoria și-a menținut silueta în pandemie

Eva Longoria este o sportivă prin definiție. Ea a dezvăluit că secretele siluetei sale de vis sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de cel puţin 90 de minute pe zi. În plus, înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume. Ea a declarat că a încercat să mănânce doar alimente vegan, dar a renunţat. A încercat apoi dieta carnivoră, dar nu s-a simţit bine şi a ajuns la concluzia că trebuie să ”consume din toate câte puţin pentru a nu duce lipsă de vitamine şi proteine”. Ea a explicat cât de mult se ”luptă” cu fiul ei Santiago, de 2 ani, să bea lapte, să mănânce crudităţi şi să bea suc de portocale după ce îşi mănâncă cerealele de dimineaţă. Pe toată durata pandemiei, Eva s-a menţinut activă făcând sport la ea în casă.

 
 
Loading...