Se spune despre Joanna Krupa (38 de ani) că este femeia cu cei mai frumoși sâni și luând în considerare ținutele îndrăznețe pe care le poartă la evenimentele mondene, nu este greu să ne imaginăm de ce s-a răspândit acest zvon. Frumoasa poloneză a atras din nou toate privirile la o prezentare de modă.


Joanna Krupa a pășit pe covorul roșu de la eveniment monden din Varșovia (Polonia), într-o ținută ce a captat atenția tuturor celor prezenți la prezentarea de modă David Wolinski. Blondina a purtat o rochie neagră, lungă doar pe partea dreaptă, lăsându-i piciorul stâng gol.

krupa_1.jpg

joanna krupa
Joanna Krupa a purtat o rochie îndrăzneață la o prezentare de modă
Foto: Splash News

Piesa de rezistență a rochiei a fost însă decolteul neobișnuit. Lipsită de bretele, rochia se termina în partea superioară exact sub sâni, lăsându-i liberi, acoperindu-i doar cu o simplă panglică asemănătoare acelor simboluri grafice care cenzurează nuditatea, după cum precizează Daily Star.

krupa_2.jpg

joanna krupa
Decolteul Joannei, cea mai interesantă parte a rochiei
Foto: Splash News

Joanna Krupa este una dintre cele mai celebre fotomodele poloneze, având de mulți ani renume internațional datorită corpului său superb pe care nu s-a ferit să și-l afișeze complet dezbrăcat prin pictoriale incendiare. Nu este așadar o surpriză faptul că Joanna a venit la o prezentare de modă fără sutien și cu sânii aproape la vedere.

krupa_3.jpg

joanna krupa
Sânii ei au fost foarte vizibili prin ținuta îndrăzneață
Foto: Splash News
 
 
Loading...