Femeile din viața lui Donald Trump (69 de ani) sunt toate celebre și frumoase. Se pare că politicianul care candidează pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, ar fi iubit-o cel mai mult pe Prințesa Diana.


Prințesa Diana ar fi putut fi una dintre femeile din viața lui Donald Trump. Controversatul om de afaceri ar fi vrut să o ia de soție, conform People. Seliana Scott (64 de ani),o prezentatoare TV din Marea Britanie, a dezvăluit că Trump o agasa pe "Prințesa Inimilor" cu buchete de flori, după ce aceasta a divorțat de Prințul Charles (66 de ani), în anul 1996.

Lady Di le-a întrecut pe toate femeile din viața lui Donald Trump. Poloticianul era extreme de îndrăgostit de ea. El îi trimitea aranjamente florale zilnic, in valoare de sute de lire, la Palatul Kensington, potrivit site-ului people.com

Trump o vedea pe Diana drept cea mai bună soție trofeu”, a mărturist Seliana Scott.

După ce "Prințesa inimilor" a murit în tragicul accident de la Paris, în 1997, Trump le-a spus prietenilor că cel mai mare regret al vieții lui este că nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana.

Femeile din viața lui Donald Trump: două căsnicii eșuate și o aventură cu un ”iepuraș” Playboy

femeile_din_viata_lui_donald_trump.jpg

femeile din viata lui donald trump
Ivana Zelníčková, Maria Maples și Anna Nicole Smith se numără printre femeile din viața lui Donald Trump
Foto: Getty

 

Femeile din viața lui Donald Trump au fost numeroase. Prima soție a omului de afaceri a fost Ivana Zelníčková (66 de ani), fost model internațional, din Republica Cehă.  S-au căsătorit în anul 1977 și au împreună trei copii: Donald Jr (37 de ani), Ivanka (33 de ani) și Eric (31 de ani). Ivana și Donald au divorțat în anul 1993. În 1991, una dintre femeile din viața lui Donald Trump ar fi fost frumoasa Carla Bruni (47 de ani), în 1991, pe când politicianul era burlac. Modelul internațional a avut relații cu mulți bărbați celebri, precum Mick Jagger, Eric Clapton și Kevin Costner, înainte se să căsătorească cu fostul președinte al Franței Nicolas Sarkozy. Tot în această perioadă, s-a zvonit că una dintre femeile lui Donald Trump ar fi fost regretata Anna Nicole Smith, care s-a stins din viață în anul 2007. “Iepurașul” Playboy ar fi avut o aventură de scurtă durată cu omul de afaceri, pe care niciunul dintre ei nu a confirmat-o vreodată.

Una dintre  femeile din viața lui Donald Trump a fost actrița Maria Maples (51 de ani). Politicanul a luat-o de soție la doar un an după ce s-a despărțit de Ivana Zelníčková, Împreună au un copil, pe Tiffany (22 de ani). A divorțat de actriță în anul 1999. La scurt timp a declarat că se simte prost față de fostele lui soții, deoarece a investit tot timpul în carieră și nu în viața personală.

Femeile din viața lui Donald Trump: ultima soție este mai tânără cu 28 de ani decât el

femeile_din_viata_lui_donald_trump.jpg

femeile din viata lui donald trump
Melania Knauss este una din femeile din viața lui Donald Trump
Foto: Getty

 

Melania Knauss (41 de ani) este și ea una dintre femeile din viața lui Donald Trump. A luat-o de soție în anul 2005, iar în următorul an, ea a născut un băiețel, al cincilea copil al politicianului, Barron (9 ani). Melania este născută în Slovenia și a fost model și designer de bijuterii. Căsătoria lor a fost foarte mediatizată de presa internațională. Fostul model a purtat o rochie de 200.000 de dolari, iar nuntașii au avut parte de un tort uriaș, acoperit cu 3.000 de trandafiri.

 

Loading...