Trupa americană Black Eyed Peas se pregăteşte de un nou album de studio, însă fără componenta lor feminină, Fergie. Motivul separării pare să ţină de cariera solo a solistei de 39 de ani. Aceasta vrea să-şi lanseze cel de-al doilea album din cariera ei solo.


Will. i. am, liderul trupei, a hotărât ca „Black Eyed Peas” să scoată un album fără Fergie. Trupa împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă, iar ceilalţi membri, Taboo şi apl.de.ap sunt de părere că un nou album ar fi cea mai bună modalitate de a sărbători două decenii de la înfiinţarea trupei, potrivit contactmusic.com.

ap110402042276.jpg

Trupa Black Eyed Peas a fost înfiinţată de Will.I.Am , Apl.De.Ap și Taboo în 1995
foto: AP

De aceea, Will i. am şi gaşca s-au închis în studio şi lucrează intens la un nou album. În timp ce colega lor de trupă se axează mai mult pe viaţa de familie şi pe cariera solo, cei trei au decis să meargă mai departe fără ea.

Viitorul trupei părea incert încă din 2011, an în care Fergie a decis să meargă în paralel alături de Black Eyed Peas şi cu cariera solo. „L-am văzut pe Taboo în studio doar câteva minute, însă am preferat să mă concentrez pe ceea ce fac eu. Ceea ce ştiu sigur e că fiul meu Axl îmi ocupă tot timpul, de aceea profit de timpul liber să îmi termin nou album la timp”, a declarat Fergie pentru Digital Spy.

 
 
Loading...