Le îndeplineşte orice dorinţă! Actriţa Angelina Jolie a trimis dădaca şi bodyguarzii să le însoţească în oraş pe fetele ei băieţoase ca să-şi cumpere dulciuri.


Faptul că Shiloh, în vârstă de 11 ani, prima fiică născută de Angelina Jolie (42 de ani) vrea să se transforme în băiat nu e o nouătate pentru nimeni. Iată însă că şi cea de-a doua fiică biologică a vedetei, Vivienne, de 9 ani, s-a plictisit să mai fie fetiţă.

Shiloh şi Vivienne

Shiloh şi Vivienne
Shiloh şi Vivienne se îmbracă în haine băieţeşti
Foto: Hepta
Se îmbracă şi ea în pantaloni şi şi-a scurtat părul. Nu mai are plete lungi ca înainte. Angelina le iubeşte la nebunie pe amândouă şi le acceptă aşa băieţoase cum sunt. Ea le satisface toate capriciile. Când au poftă de dulciuri, trimite dădaca şi bodyguarzii cu odraslele la cumpărături în Los Angeles, cum s-a întâmplat recent. Între timp, Angelina pregăteşte împreună cu toţi cei 6 copii ai ei serbarea de Halloween. Le-a cumpărat deja tuturor costumaţii speciale pentru această sărbătoare. De aseemenea, diva a cumpărat jucării şi decoraţiuni pentru casa din Glendale, California, unde locuieşte împreună cu odraslele. Angelina a dezvăluit că nu îşi mai face planuri de viitor pentru sine. Preocupările sale principale sunt creşterea şi educarea copiilor.
 
 
Loading...