Fiica celebrului cântăreț și compozitor, Phill Collins, a pozat goală pentru o revistă. După ce a mărturisit că a suferit din cauza unor tulburări de alimentație, acum se simte bine în pielea ei și nu se sfiește să-și arate cât mai mult din corpul său super-sexy.


Lily collins (28 de ani), care este vedetă de televiziune și fotomodel, s-a dezbrăcat nu doar de secrete, ci și de haine și a pozat goală, spre deliciul admiratorilor, precizează The Sun.

lily_collins_3.jpg

lily collins
S-a dezbrăcat de haine și de secrete
Foto: Instagram

Ea nu a ezitat să le răspundă indirect și celor care au criticat-o de-a lungul timpului pentru tendințele sale anorexice, dar Lily a mărturisit că nu se simte deloc rușinată de trecutul său. A suferit de tulburări de alimentație, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină fotomodelul care a visat să fie.

lily_collins_2.jpg

lily collins
Lily a mărturisit că în trecut a avut probleme aliemntare care i-au afectat viața
Foto: Instagram

„Corpul meu are formele de acum pentru că îmi reflectă sufletul”, a precizat Lily Collins, după ce a stârnit imaginația fanilor cu imaginile sale incendiare. Ea interpretează în prezent rolul unei tinere anorexice în serialul de pe Netflix, „To The Bone”, fiind astfel nevoită să se mențină într-o anumită formă fizică.

lily_collins_4.jpg

lily collins
Lily nu se simte rușinată de trecutul său
Foto: Instagram
Loading...