Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi Irina Shayk, de 33 de ani, şi-au spus adio după o relaţie de patru ani. Totul părea să meargă de minune între ei, dar filmarea peliculei "A star is born" a fost fatală relaţiei lor, căci între Bradley şi Lady Gaga se zvoneşte că s-ar fi legat nu doar o prietenie strânsă, ci şi o poveste de iubire. Cu toate acestea, Bradley şi Irina au rămas în relaţii amicale de dragul fetiţei lor şi fac tot posibilul ca ea să petreacă timp egal cu cei doi părinţi. De sărbători fiecare dintre cei doi încearcă să îi facă toate poftele micuţei şi să îi fie alături. Sărbătoarea de Halloween nu este o excepţie. Iată cum s-au costumat cei doi de dragul fiicei lor.


Peste Ocean sărbătoarea de Halloween este un prilej de distracţie pentru cei mici care cutreiră străzile şi bat din uşă în uţă pentru a primi diferite dulciuri, în timp ce sunt deghizaţi în persoanje cât mai fioroase. Nici adulţii nu sunt complet indifrenţi faţă de sărbptoare, iar de dragul celor mici, sunt capabili să se costumeze în personaje care mai de care mai caraghioase. Bradley Cooper şi Irina Shayk nu sunt o excepţie. Cei doi părinţi, deşi despărţiţi, continuă să păstreze legătura pentru ca fiica lor, Lea să nu aibă de suferit.

profimedia-0480224256.jpg

irina shayk si lea
Irina Shayk şi fetiţa sa, Minnie Mouse şi versiunea mini a acesteia
Foto: Profimedia

Cu ocazia Halloween-ului, atât Irina cât şi Bradley au petrecut timp alături de fetiţa lor. Dacă de dimineaţă, Irina şi Lea au fost surprinse mergând pe stradă şi fiind deghizate în Minnie Mouse şi versiunea mini a lui Minnie, după-amiază fotoreproterii au surprins-o pe fetiţă în compania tatălui său. Bradley, cunoscut pentru caracterul său glumeţ a avut o idee nastruşnică şi a decis să se costumeze într-o bătrânică simpatică.

profimedia-0480269730.jpg

bradley cooper si lea
Bradley Cooper şi fiica sa, două bunicuţe adorabile
Foto:Profimedia

Fiica sa de doi ani a fost la rândul său îmbrăcată în haine similare celor purtate de bunicuţe, iar pentru ca look-ul să fie desăvârşit tatăl şi fiica au purtat peruci. Dacă alături de mama fotomodel, Lea a avut un costum de Halloween jucăuş şi adorabil, alături de carismaticul actor a explorat latura comică. Se pare că cei doi părinţi se descurcă de minune, iar separarea nu a afectat-o deloc pe Lea, judecând după zâmbetele largi pe care le-a afişat în compania fiecăruia dintre ei. 

"A star is born" ar fi adus sfârşitul relaţiei dintre Bradley şi Irina Shayk 

Zvonuri despre o eventuală despărţise apăruseră încă de la începutul acestui an, odată cu lansarea peliculei "A star is born", regizată de Cooper. Actorul a fost regizorul filmului care spune povestea unui cântăreţ de muzică country, căzut în patima alcoolului. El se îndrăgosteşte de o tânără care aspira să ajungă pe marile scene ale lumii şi care, cu susţinerea muzicianului urmărit de demonii lăuntrici reuşeşte să ajungă acolo unde a visat întotdeauna. DIn păcate, el nu va mai fi acolo să o vadă îndeplinindu-şi această dorinţă întrucât decide că problemele sale emoţionale sunt prea mari pentru a fi surmontate. Aşadar alege calea sinuciderii.

profimedia-0415973815_0.jpg

bradley si gaga
Bradley Cooper şi Lady Gaga sunt actorii principali ai peliculei "A star is born"
Foto: Profimedia

Presa de peste Ocean a speculat faptul că între Bradley Cooper şi colega sa de platou, Lady Gaga s-ar fi creat mai mult decât o simplă prietenie. Chimia dintre ei nu putea fi negată, Bradley şi Gaga oferind o interpretare de excepţie a melodiei "Shallow", în timpul premiilor Oscar 2019.

Loading...