Paris Jackson se află într-o vacanță hippie în Franța. Cu rucsacul în spate, fiica de 19 ani a regretatului artist a făcut autostopul, a admirat catedrala Notre Dame din Paris și a cântat la ukulele pe străzile din Rennes. Fără ca cineva să-și fi dat seama că este vorba despre fata lui Michael Jackson.


Paris Jackson se relaxează zilele acestea într-o vacanță franțuzească, alături de câțiva prieteni americani, conform presei din Franța. Fiica regretatului Michael Jackson i-a ținut la curent pe prietenii ei virtuali cu aventurile din Franța pe contul personal de Instagram.

Dacă la Paris, fiica lui Michael Jackson și a lui Debbie Rowe a admirat catedrala Notre Dame, cartierul Marais și a băut o cafea pe malul stâng al Senei, într-una din cafenelele preferate de artiștii secolului trecut, la Rennes, Paris Jackson a susținut un concert în plină stradă după lăsarea întunericului.

Cu părul în vânt, rucsacul în spate și un zâmbet hippie pe buze, asortat perfect cu ținuta tinerei de 19 ani, Paris a cântat la ukulele într-o piață publică.

 
 
Loading...