Astea da fițe de divă! Fiica lui Coco Austin, Chanel a fost împreună cu mama ei la un centru de înfrumusețare. Micuța a beneficiat de un tratament de întinerire cu folie de aur aplicat direct pe față și a postat o fotografie pe conturile ei de Twitter și Instagram. La centrul exclusivist de înfrumusețare a fost prezentă și mătușa fetei, Kristy Austin, 40 de ani, care este profesoară de yoga.


Chanel Austin are doar cinci ani și jumătate și deja încearcă să calce pe urmele mamei ei, vestite la nivel mondial datorită fundului bombat care o face invidioasă inclusiv pe Kim Kardashian. Recent, Chanel a însoțit-o pe mama ei la un centru de înfrumusețare exclusivist, din SUA, unde a beneficiat de cel mai scump pachet de tratament: poleială cu aur pe față. Și când este vorba de frumusețe, Coco Austin, în vârstă de 42 de ani, nu ratează prilejul de a se ocupa inclusiv de întinerirea surorii ei Kristy, de 40 de ani. Așa că a luat-o și pe ea la o sesiune de ”răsfăț”. Coco este măritată cu rapperul și actorul Ice T din anul 2005 și Chanel este unicul lor copil. Coco a mai fost măritată cu Mike Williams între 1999 și 2001 și are o avere estimată la 5 milioane de dolari. Ice T, 63 de ani, are însă în conturi peste 60 de milioane de dolari și este unul dintre cei mai apreciați artiști americani din ultimii 20 de ani.

chanel_austin_aur_pe_fata.jpg

Micuța Chanel, de 5 ani, și-a pus aur pe chip pentru a avea pielea unui copil de trei ani
Micuța Chanel, de 5 ani, și-a pus aur pe chip pentru a avea pielea unui copil de trei ani
Foto: Twitter

Citește și:

Coco Austin pozează sexy la piscină! Cum arată vedeta după numeroase operații estetice

7 lucruri pe care nu le știai despre vedeta cu cel mai mare fund

Coco Austin a suferit enorm în 2020 din cauza pandemiei

Anul 2020 a fost unul crunt pentru Coco Austin. Izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin.. Și pentru că fiica ei Chanel Nicole, de 5 ani, i-a ocupat tot timpul, Coco nu și-a mai antrenat posteriorul 100% natural. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă. Tot atunci tatăl ei a fost internat timp de o lună cu COVID-19 și numai un miracol l-a salvat. Bărbatul trăiește și acum legat la un tub de oxigen. Sora lui Coco, Kristy a făcut o formă mai ușoară a bolii însă a trecut prin clipe de coșmar la căpătâiul tatălui. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: