Au bani şi sunt adoraţi de lumea întreagă, însă în viaţa lor ascund mari dureri! Este şi cazul lui Tom Hanks care a avut de tras din cauza fiului său, Chet, care s-a drogat la greu. Şi alţi actori au aceleaşi probleme.


În vârstă de 28 de ani, Chet Hanks, care se prezintă cu pseudonimul Chet Haze, este fiul actorului Tom Hanks (62 de ani). El însuşi a dezvăluit recent coşmarul prin care a trecut din cauza consumului de droguri. “M-am drogat la greu. Pur şi simplu nu mă mai săturam de droguri. Vindeam cocaină şi mă îndopam cu droguri”, a povestit fiul lui Hanks, care a devenit cunoscut pentru rolul Blake din filmul “Empire”.

El a dezvăluit recent că a fost internat de celebrul său tată la dezintoxicare. “Îl iubesc mult pe tata. A stat numai cu ochii pe mine şi m-a salvat. Am noroc că am un părinte aşa de bun. Altfel aş fi fost pierdut”, a spus el.

Şi copiii altor staruri au avut probleme de la stupefiante 

Cameron, fiul de 39 de ani al actorului Michael Douglas (74 de ani), a avut şi el mari probleme din cauza drogurilor. Celebrul lui tată a avut enorm de suferit din cauza dependenţei sale de stupefiante, începând din anul 1999. Cameron a ajuns şi la puşcărie din cauza consumului şi a traficului de cocaină. În 2010, a fost condamnat la 5 ani de puşcărie, din această cauză. Apoi, pedeapsa lui s-a mărit, fiindcă a fost depistat în posesie de droguri şi în închisoare. Abia în august 2016 a fost eliberat, jurându-se că se va îndrepta. Faimosul lui tată l-a susţinut permanent, deşi l-a făcut de ruşine.

24-glob-profimedia-0301631279.jpg

Wenston este fiul problemă al lui Nicolas Cage

Redmond, fiul de 33 de ani al actorului Ryan O’Neal (77 de ani), a fost de asemenea un copil problemă care a ajuns de nenumărate ori în centre de dezintoxicare din cauza dependenţei de droguri. Redmond şi-a petrecut lungi perioade de timp în puşcărie, fiindcă nu a putut să-şi învingă patima pentru heroină şi metamfetamine. Anul acesta, în mai, fiul lui Ryan O’Neal a fost arestat fiindcă a încercat să jefuiască un magazin alimentar din California. În prezent, se află la puşcărie şi procurorul de caz spune că are intenţii să se sinucidă. Tatăl lui e disperat. 

24-glob-profimedia-0335613371.jpg

Indio îl moşteneşte pe tatăl lui, Robert Downey Jr, care a avut de asemenea probleme cu drogurile

Nicolas Cage (54 de ani) are şi el un fiu care are probleme cu stupefiantele. Wenston, de 27 de ani, a fost arestat în februarie 2017, fiindcă a fost prins conducând sub influenţa drogurilor. Şi actorul Robert Downey Jr a avut de suferit din cauză că fiul lui, Indio (24 de ani), s-a drogat. Starul l-a susţinut cât a putut să scape de dependenţa distrugătoare, fiindcă el însuşi a avut astfel de probleme până în 2003.

24-glob-gettyimages-546049568.jpg

Redmond împreună cu tatăl, Ryan O’Neal, în urmă cu 12 ani

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: