La doar câteva săptămâni după sinuciderea solistului de la The Prodigy, Keith FLint, o nouă tragedie a lovit formația britanică. Bodyguard-ul trupei s-a stins din viață, vestea fiind confirmată chiar de către artiști.


„R.i.P Con. Ne-ai asigurat tot timpul spatele şi ai avut grijă de noi ani de zile, ne-ai scos din multe situaţii delicate în turnee, ai fost cu adevărat un om minunat, ai fost de fapt Superman, cei care te cunosc înțeleg ce vreau să spun. Mia mult decât orice, ai fost un prieten extrem de bun pentru noi toți. Ne vei lipsi foarte tare și nu te vom uita niciodată, frate. Dragostea noastră se îndreaptă acum către Jayne și către familia ta. Băieții de la The Prodigy”, au scris artiștii pe o rețea socială. Nu se cunosc detalii despre moartea bodyguard-ului, pe care artiștii îl porecliseră „Superman” Con. Bărbatul a fost alături de formația britanică foarte mulți ani. Membrii trupei au publicat mai multe imagini cu bodyguard-ul lor, printre care una în care îl ține pe Keith Flinth să nu cadă, în timpul unui concert The Prodigy.

Solistul trupei The Prodigy a murit pe 4 martie

Aceasta este a doua tragedie care lovește trupa britanică. Solistul The Prodigy Keith Flint a fost găsit mort pe 4 martie, în casa lui din Essex. La puțin timp s-a aflat că artistul s-a sinucis, unul dintre colegii de trupă confirmând șocanta veste. Keith Flint a fost înmormântat pe 29 martie, în prezența a sute de fani veniți din întreaga lume. 

 

Citește și

Keith Flint și-a implorat soția să se întoarcă la el, cu puțin timp înainte să se sinucidă! Detalii cutremurătoare

Ultima imagine cu Keith Flint în viață! Ce a făcut solistul de la The Prodigy cu două zile înainte să se sinucidă

 
 
Loading...
Citeste tot despre: