Fosta iubită a lui Rob Karadashian a plecat într-un loc exotic pentru a scăpa de ultimul scandal în care a fost implicată fără să vrea, iar cadrele surprinse sunt incendiare. Blac Chyna are un trup de invidiat şi se bucură de soarele din Maldive, lăsând în urmă orice grijă.


Fosta stripteuză, devenită vedetă de reality-show a decis să plece pentru o scurtă perioadă de timp departe de scandalurile care se ţin scai de ea. După despărţirea zgomotoasă de fratele surorilor Kardashian, un alt incident a tulburat liniştea lui Blac Chyna. Un fost partener amoros a dat publicității un videoclip explicit, filmat în timpul unei partide de sex. Video-ul a devenit rapid viral pe Twitter, ceea ce a făcut-o pe Chyna să apeleze din nou la avocatul ei. Între timp, vedeta se relaxează în Maldive, iar fotoreporterii au surprins-o în ipostaze fierbinţi. Blac Chyna se bălăceşte şi proftită de razele soarelui, alergând ferictă pe plajă, relatează tmz.com.

foto_hepta_2.jpg

Foto
Blac Chyna se relaxează pe o plajă din Maldive
Foto: Hepta

Trupul ei este unul tonifiat aşa că este lesne de înţeles de ce a ales să poarte un costum de baie miniscul. 

Fosta iubită a lui Robert Kardashian a devenit cunoscută nu atât pentru aptitudinile sale sau pentru meritele profesionale, cât pentru relaţiile pe care le-a avut cu anumiţi cântăreţi de rap celebri. Astfel, ea a fost timp de o bună perioadă prietena luI Tyga, fostul partener al mezinei Kardashian, apoi s-a despărţit de acesta pentru a fi cu Rob.

foto_hepta_1.jpg

Foto
Fosta iubită a lui Rob Kardashian a fost implicată într-un scandal sexual
Foto:Hepta

Din păcate, şi această relaţie a eşuat. Recent, Blac Cyna, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că formează un cuplu alături de un alt cântăreţ, cu 10 ani mai mic decât ea. 

Loading...