Fosta logodnică a fotbalistului Mario Balotelli a atras toate privire pe o plajă din Miami. Fanny Neguesha (26 de ani) are un posterior de toată frumusețea ce nu a putut trece neobservat. Turiștii au ”căscat ochii” la formele sale generoase, amirând-o din cap până în picioare.


Focoasa brunetă nu s-a schimbat de la despărțirea de fotbalist. Formele sale apetisante au fost admirate pe o plajă din Miami, unde sexoasa și-a făcut apariția într-un costum de baie minuscul din două piese, în tonuri de mov și turqoise. Ea a fost ”ochită” în timp ce se plimba agale pe plajă, singură, dorind parcă să atragă privirile tuturor.

fotbalist.jpg

defila
Fanny a fost în centru atenției
Foto: dailymail.co.uk

Bruneta mergea de parcă defila pe un podium. Cu mișcări senzuale, onduindu-și șoldurile extrem de provocator și cu un cocktail în mână, Fanny pare să fi uitat despărțirea de fostul ei logodnic.

logodnica.jpg

decolteu
Bruneta a făcut furori pe plajă în costumul său de baie minuscul
Foto: dailymail.co.uk

 

Decolteul său îndrăzneț și sexy i-a dat un aer excentric, iar perechea de bikini minuscul a lăsat aproape totul la vedere.

fanny.jpg

posterior
Posteriorul bombat a atras toate privirile
Foto: dailymail.co.uk

 

Mario Balotelli și Fanny Neguesha au fost logodiți pentru o perioadă de 6 luni. În 2014, bruneta a fost cerută în căsătorie în timpul Campionatului Mondial, desfășurat la Manaus, înaintea partidei dintre Italia și Anglia, iar relația lor era una aproape perfectă. Motivele principale care au dus la despărțire ar fi fost diferitele certuri și scandaluri dintre cei doi. 

plaja.jpg

fosta
Fosta logodnică a fotbalistului și-a revenit complet după despărțire
Foto: dailymail.co.uk
 
 
Loading...