Fosta nevastă, Miranda Kerr, și actuala parteneră, Katy Perry, a lui Orlando Bloom se adoră. Pare incredibil, dar este adevărat!


Fosta nevastă, Miranda Kerr (37 de ani), și actuala parteneră, Katy Perry (35 ani), ale lui Orlando Bloom (43 de ani), se adoră. Deși a născut recent, Katy s-a întors deja la lucru, în juriu la American Idol. Ea arată deja superb, a slăbit și a făcut senzație după ce și-a schimbat look-ul. Până și fosta soție a iubitului său, Miranda Kerr, a fost încântată de cum arată și i-a scris câteva cuvinte foarte drăgăstoase: ”Doamne, ești incredibilă! Te iubesc”. De altfel, Miranda a fost printre primele persoane care au felicitat-o pe Katy după ce a născut-o, recent, pe micuța Daisy, cu fostul ei soț, Orlando Bloom. ”Sunt atât de fericită pentru voi. Abia aștept s-o văd!, a scris Miranda pe rețelele sociale.

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui! Katy Perry își revine după naștere

Orlando Bloom a făcut lumină în legătură cu pozele în care apare gol: «Nu e chiar atât de mare!»

Miranda Kerr, încântată că fiul ei are o surioară

Miranda Kerr are un băiețel, Flynn, în vârstă de 9 ani, din căsnicia cu Orlando Bloom, care a durat din 2010 până în 2013. Este foarte încântată că Flynn are acum o surioară, pe Daisy, rezultată din relația lui Orlando Bloom cu Katy Perry, care a început în 2016. Fanii sunt foarte încântați de atitudinea Mirandei. Katy este de asemenea încântată de fosta nevastă a partenerului ei. Ba chiar s-a pozat împreună cu aceasta. La filmările pentru American idol, ea și-a luat fetița cu ea. Și-a făcut o costumație specială, care să se deschidă ușor la piept ca s-o alăpteze. Din 2017, Miranda Kerr este căsătorită cu omul de afaceri Evan Spiegel (30 de ani). Împreună cu acesta mai are doi băieți, Hart, de 2 ani, și Myles, de 1 an. Fosta parteneră și actuala ale lui Orlando Bloom se adoră!

 

 
 
Loading...