Cu atâtea celebrităţi pe metru pătrat, la Premiile Muzicale Americane 2014, care au avut loc duminică seara, la Los Angeles, era normal ca unele dintre ele să gafeze la capitolul vestimentar.


Bleona Qereti, Diana Ross, adolescenta Zendaya Coleman, fotomodelul Heidi Klum, dar şi fratele vitreg al Arinei Grande s-au numărat printre cei care au vrut să iasă în evidenţă la gala care onorează cei mai buni artişti americani ai anului. Din păcate pentru ei, ţinutele lor au reuşit să impresionze mai degrabă neplăcut, unele dintre ele şocând de-a dreptul.

Bleona Qereti, vedeta reality show-ului "Euros of Hollywood", a fost atracţia serii la Premiile Muzicale Americane 2014, bruneta purtând o rochie din plasă, care nu a mai lăsat nimic la latitudinea imaginaţiei publicului. Cu sfârcurile acoperite şi cu o pereche de chiloţi tanga, vedeta, cunoscută sub pseudonimul de "Madonna Albaniei", a defilat prin faţa presei în încercarea disperată de a atrage atenţia asupra ei. Şi a reuşit, însă în mod negativ!

 

Bleona Qereti2.jpg

Bleona Qereti premii muzicale americane vedete
Ţinuta extrem de sumară nu a flata-o deloc pe Bleona Qereti
Foto: Hepta

Şi-a făcut cămaşă din spray

Fratele vitreg şi mai puţin faimos al cântăreţei Ariana Grande a avut şi el o tentativă nereuşită de a impresiona. Vedetă pe YouTube, Frankie J. a purtat la Premiile Muzicale Americane 2014 o pereche de pantaloni roz, iar pe partea de sus a corpului s-a lăsat pictat cu spray.

Frankie J..jpg

Frankie J. premii muzicale americane vedete
Frankie J. arată mai degrabă a personaj de desene animate decat a star
Foto: Hepta

S-a îmbrăcat în struţ

La cei 70 de ani ai săi, Diana Ross se numără şi ea printre invitaţii care au ridicat destule sprâncene la evenimentul muzical din Los Angeles. Cântăreaţa veterană a ales să poarte o rochie lungă neagră şi o haină uriaşă, acoperită de pene, dând impresia unui struţ scăpat de la grădina zoologică.

Diana Ross.jpg

Diana Ross premii muzicale americane vedete
Dian Ross, într-o ţinută care pare mai potrivită pentru circ
Foto: Hepta

Cu pijamaua pe covorul roşu

Starul pentru adolescenţi, Zendaya Coleman, a gafat şi ea pe covorul roşu, fiind desemnată printre cel mai prost îmbrăcate celebrităţi la Premiile Muzicale Americane 2014. Frumoasa negresă a purtat un sutien de sirenă, o pereche de pantaloni largi din satin auriu şi un pardesiu din aceeaşi gamă, dând impresia că se pregăteşte de culcare, nu de o decernare de o gală cu covor roşu.

Zendaya Coleman.jpg

Zendaya Coleman premii muzicale americane vedete
Zendaya Coleman a vrut s-o imite pe defuncta Aalyah, dar a gafat
Foto: Hepta

Combinaţie ciudată pentru Heidi Klum

Nici Heidi Klum (41 de ani) nu a fost iertată de criticii de modă. Frumosul manechin a fost văzut de puţine ori în ţinute care să nu o onoreze. La gala Premiilor Muzicale Americane 2014, Heidi klum a reuşit din nou această performanţă, cu o ţinută care s-a vrut o combinaţie între rochie de seară, echipament sportiv şi o eşarfă de Miss Univers. Totul asortat cu o pereche de sandale de prost gust, cu platformă.

Heidi Klum.jpg

Heidi Klum premii muzicale americane vedete
Heidi Klum şi-a scos în evidenţă picioarele, în rochia neagră, cu roz, marca Versace
Foto: Hepta

 

 

 
 
Loading...