Nu e uşor pentru nimeni în lumea showbizului, dar mai ales pentru actorii care încep să joace în filme de la vârsta copilăriei. Presiunea de la Hollywood e foarte mare, iar pe măsură ce cresc, copiii-vedetă se pot lovi de multe probleme.


Nu puţini au fost actorii care au căzut în patima drogurilor sau şi-au distrus cariera în momentul în care au ajuns la vârsta maturităţii. Unii au reuşit însă să facă tranziţia cu succes şi au rămas în lumina reflectoarelor. Alţii au dispărut o vreme, pentru ca apoi să revină cu diverse proiecte în atenţia publicului care i-a îndrăgit.

Iată câteva vedete care şi-au început cariera la Hollywood când erau încă princhindei.

Lindsay Lohan a primit primul rol la vârsta de zece ani, după ce apăruse deja în mai multe reclame. Filme precum "Capcană pentru părinţi" i-au asigurat statului de vedetă, iar rolul din "Mean Girls" au transformat-o în idolul adolescenţilor. Au urmat însă multe scandaluri, probleme cu droguri şi băutură care i-au dăunat carierei în actorie. Rolurile au fost din ce în ce mai rare, deşi numele ei vindea, dovadă fiind vânzările record pentru numărul din Playboy în care a apărut. Recent, Lindsay s-a pus pe picioare şi jură că nu s-a mai atins de substanţe ilegale sau alcool.

488646987.jpg

Linday, în 2014
Foto: Guliver/Getty

Alyssa Milano a cucerit inimile tuturor cu apariţia din serialul "Cine-i şeful?" care a rulat între 1982 şi 1994. Micuţa de atunci s-a transformat într-o actriţă de succes, care a avut numeroase roluri în serile bine primite, printre care şi "Charmed". La 41 de ani, Alyssa se poate lăuda cu o carieră care i-a adus multe împliniri, dar şi o familie frumoasă: căsătorită şi cu un copi, vedeta este însărcinată şi va naşte în curând o fetiţă.

alyssa-milano-tony-danza-whos-the-boss.jpg

Alyssa, alături de Tony Danza, în serialul "Who's The Boss"

alyssa milano.jpg

La 41 de ani, actriţa e o femei împlinită
Foto: Wenn

Macaulay Culkin a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de zece ani, graţie rolului din "Singur acasă". Considerat unul dintre cei mai de succes copii-actori ai tuturor timpurilor, Macaulay (33 de ani) a preferat să se retragă din lumea showbizului în 1994. A reînceput să apară sporadic în filme independete din 2003, iar în 2013 şi-a făcut o trupă, The Pizza Underground, cu care a susţinut mai multe concerte.

4314850902_d587652b6a_b.jpg

Macaulay, în "Singur acasă"

macaulay caulkin1.jpg

Macaulay nu mai joacă în filme, dar are o trupă, The Pizza Underground
Foto: Wenn

Mary Kate şi Ashley Olsen sunt unul dintre exemplele de urmat când vine vorba de copiii-vedetă. Gemenele, care au devenit faimoase după rolul din serialul "Full House", sunt acum unele dintre cele mai bogate staruri cu o avere considerabilă: cele două au propria casă de modă şi au lansat diverse produse (de la parfumuri la păpuşi) care le-au purtat numele.

mary-kate-ashley-olsen-onscreen-style-full-house.jpg

Mary Kate şi Ashley, în "Full House"

mary kate ashley olsen.jpg

Cu o avere impresionantă,gemenele s-au lăsat de actorie
Foto: Wenn

Angus T. Jones, puştiul adorabil din "Doi bărbaţi şi jumătate", este cel mai bine plătit copil-actor: la 17 ani, el a semnat un contract de 7.8 milioane de dolari pentru două sezoane ale serialului care l-a făcut faimos. Însă, după trei ani, Angus (20 de ani) a decis să părărească serialul, pe motiv că religia lui adventistă nu îi permite să facă atât de mulţi bani. Ba chiar, el a susţinut că s-a apucat să ţintă predici în biserică şi că nu vrea să mai aibă de-a face cu lumea celebrităţilor.

angus t jones.jpg

Angus, pe vremea când era mic
Foto: Wenn

CLIIMA20140318_0046_1.jpg

La 20 de ani, e complet schimbat
 
 
Loading...