Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani și fosta sa soție, Demi Moore, și-au surprins recent admiratorii atunci când au decis să se izoleze împreună în perioada epidemiei de coronavirus. Foștii soți s-au refugiat acasă, alături de cele trei fiice și de iubiții lor și se pare că se distrează pe cinste, petrecerile în pijamale fiind la ordinea zilei. Iată ultima ispravă făcută de familia Willis-Moore.


Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți timp de 13 ani, vreme în care și-au aruncat vorbe dure sau mai puțin dure, însă de fiecare dată au știut cum să ajungă la un compromis de dragul fiicelor. Iată că cei doi actori au lăsat trecutul în urmă și au găsit cea mai bună modalitate de a trece cu bine de această perioadă dificilă pentru toți. S-au autoizolat alături de fiice și de iubiții lor și au găsit activități care mai de care mai amuzante, spre deliciul fanilor care s-au bucurat de imaginile încărcate de vedete pe paginile personale de Instagram. 

26945648-8199325-image-a-6_1586332633682.jpg

talullah
Tallulah a trecut printr-o schimbare radicală de look, iar Bruce i-a fost alături
Foto Instagram

S-au îmbrăcat cu toții în pijamale și au făcut o ședință foto chiar în incinta casei, iar Tallulah, fiica de 26 de ani a lui Bruce a decis că a sosit vremea pentru o schimbare radicală de look și a renunțat complet la podoaba capilară. Rumer a fost cea care a avut rolul frizerului, iar Bruce s-a asigurat că operațiunea merge ca pe roate și a supravegheat îndeaproape procesul.

moore-willis-family-matching-pajamas.png

demi mooree si bruce willis
Demi Moore și Bruce Willis se distrează de miniune în izolare
Foto Arhivă personală

După ce tunsul a luat sfârșit, iar pozele cu rezultatul final au fost încărcate pe Instagram, fanii au remarcat asemănarea izbitoare care există între Tallulah și mama sa, celebra Demi Moore, potrivit dailymail.co.uk. Tunosoarea fiicei amintește de una dintre aparițiile îndrăznețe avute de vedetă, în urmă cu mai bine de un deceniu. 

demi-moore-cheala.jpg

demi moore cheala
Demi Moore nu s-a temut să renunțe la păr, în urmă cu ani în urmă, și a optat pentru o schimbare de look care a uimit
Foto Gettyimages

Citește și

Demi Moore și Bruce Willis, poză haioasă din autoizolare. Foștii soți sunt acum prieteni buni

Demi Moore, dezvăluiri din intimitate: «Am făcut sex în trei»! A spus şi cu cine!

 

 
 
Loading...