FOTO Cum arată acum şi ce mai fac actorii din serialul «Beverly Hills 90210»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Serialul "Beverly Hills 90210" a avut un succes fascinant, iar actorii care au jucat în el au ajuns adevărate staruri atât în America, cât şi în întreaga lume.

Au trecut 23 de ani de când a fost difuzat primul episod, dar nu puţini sunt cei care încă se gândesc cu drag la personajele lor favorite. Iată ce fac acum şi cum arată actorii principali din serial

simeon stalpnicul png

Brian Austin Green, interpretul lui David Silver,  jucat în mai multe seriale, printre care şi "Neveste disperate". În 2010, el s-a căsătorit cu Megan Fox şi împreună cresc doi copii, Noah, pe care l-au avut împreună şi Kassius, fiul lui Brian dintr-o relaţie anterioară.

simeon stalpnicul png

Gabrielle Carteris a întruchipat-o pe Andreea Zucherman în primele sezoane ale serialului. În vârstă de 52 de ani, ea a fost aleasă drept vice preşedinte a mai multor federaţii ale actorilor din Statele Unite, atât la nivel naţional, cât şi în California. Mai mult, ea are şi doi copii cu soţul ei, Charles Isaacs.

simeon stalpnicul png

Ian Ziering, interpretul lui Steve Sanders, are nu numai o carieră de succes, dar şi un fizic de invidiat. La cei 49 de ani ai săi, Ian a îmbrăcat pentru mai multe seri costumul de stripper Chippendales şi a luat parte la faimoasele show-uri ale trupei.

simeon stalpnicul png

Jason Priestley a frânt multe inimi cât a jucat rolul lui Brandon Walsh. După ce a părăsit serialul, Jason a continuat să apară în alte seriale şi chiar a regizat două filme. Recent, Jason a apărut şi într-o piesă de teatru.

simeon stalpnicul png

Jennie Garth, care a dat viaţă lui Kelly Taylor, a continuat şi ea să aibă numeroase apariţii în seriale, şi chiar a avut propriul reality show, Jennie Garth: A Little Bit Country, . Ea a fost căsătorită cu actorul Peter Facinelli, de care a divorţat în 2012 şi cu care are trei fete.

simeon stalpnicul png

Luke Perry, cunoscut drept băiatul rău al serialului, Dylan McKay, are şi el un CV impresionant, cu numeroase roluri în televiziune şi film, dar şi pe Broadway şi în teatrele din Londra. 

simeon stalpnicul png

Shannen Doherty, acrtiţa care a întruchipat-o pe Brenda Walsh, sora geamană a lui Brandon, are o carieră de succes. După "Beverly Hills", ea a avut un rol principal în serialul "Charmed", iar în 2008, şi-a reluat rolul care a făcut-o faimoasă într-o nouă variantă a serialului, "90210". Shannen a pozat şi de trei ori în Playboy, ultima fiind în 2003, când a realizat un pictorial de zece pagini.

simeon stalpnicul png

Tiffany Thiessen, interpreta lui Valerie Malone, a revenit în forţă pe micul ecran cu rolul din serialul "White Collar". Ea are şi o fetiţă, cu actorul Brady Smith, născută în 2010.

simeon stalpnicul png

Tory Spelling, Donna Martin din serial, are o căsătorie fericită cu Dean McDermont, iar cei doi au împreună patru copii. Cuplu profită din plin de familia mare şi a avut o serie de reality show-uri care au avut mult succes în America. În 2014, ei vor lansa o nouă emisiune, care urmăreşte viaţa familiei în timp ce renovează viitoarea casă de vacanţă, o cabană din Canada.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net