Jennifer Lopez (50) a descoperit elixirul tinereţii şi nu ezită nici măcar o singură clipă să îşi expună trupul îndelung lucrat la sala de sport. Cântăreaţa cu o avere de ordinul sutelor de milioane de dolari a bifat o nouă apariţie sexy, de data aceasta la ziua de naştere a uneia dintre fiicele logodnicului său, Alex Rodriguez. Solista s-a afișat într-un tricou nude chiar în fața fostei soții a celui care ăi va deveni soț după ce pandemia de coronavirus va fi istorie. Iată care a fost reacția fostei partenere de viață a milionarului!


Jennifer Lopez este cu siguranță una dintre vedetele care se mândrește cu formele apetisante pe care le deține. Mama Natură a fost generoasă cu artista, iar activitățile de la sala de sport sunt nelipsite din programul solistei. Recent, ea a fost surpinsă de fotoreporteri alături de logodnicul său, Alex Rodriguez, sărbătorind-o pe una dintre fiicele milionarului. Ella, căci acesta este numele fetei, a împlinit 12 ani, iar Jennifer și Alex au organizat o ieșire în parc pentru a sărbători chiar și în vremea pandemiei.

profimedia-0514652607_1.jpg

jennifer-lopez-alaturi-de-familia-lui-alex-rodriguez
Jennifer Lopez și fosta soție a lui Alex Rodriguez s-au întâlnit la petrecerea organizată pentru una dintre fiicele miionarului
Foto profimedia

Lor li s-au alăturat cei doi copii ai vedetei, fetele lui Alex Rodriguez din mariajul anterior și fosta soție! Jennifer nu a părut deloc deranjată de prezența fostei partenere de viață a logodnicului său și s-a comportat cât de poate natural.

profimedia-0514652011.jpg

jennifer
Vedeta are un trup de invidiat
Foto profimedia

La un moment dat, cuprinsă de căldura degajată de razele soarelui, a decis să renunțe la tricoul alb pe care îl purta și a rămas într-un top nude care nu lăsa prea multe imaginației. Fosta partneră a lui Alex nu apreciat momentul și și-a întros privirea, continunând să se concentreze asupra jocului copiilor, potrivit publicației britanice thesun.co.uk. 

profimedia-0514652575.jpg

jennifer si fosta sotie
Jennifer și fosta parteneră de viață a lui Alex nu și-au spus prea multe cuvinte
Foto profimedia

Imaginile surprinse de fotreporteri surpind o atmosferă plăcută, semn că nu există sentimente negative, iar adulții au păstra to legătură amicală de dragul fiicelor. Jennifer a profitat de escapadă pentru a realiza o serie de fotografii, iar atunci când a fost mulțumită de cadrele realizate s-a așezat pe iarbă alături ce cel cu care se va căsători odată ce pandemia va lua sfâșit. 

Jennifer și Alex Rodriguez au fost nevoiți să își anuleze nunta din cauza pandemiei care a făcut ravagii în întreaga lume.

profimedia-0514651698.jpg

jennifer si alex pe iarba
Solista și logodnicul său au fost nevoiți să își amâne planurile de nuntă din cauza pandemiei care a făcut ravagiii în întreaga lume
Foto profimedia

Cuplul s-a logodit în luna marite a anului trecut, în timpul unei excursii de vis care a avut loc în exoticul Bahamas. Jennifer a fost cea care a dat fanilor fericita veste distribuind o fotografie în care poartă fericită inelul cu un diamant gigantic oferit de cel care i-a cucerit inima. 

 

Citește și:

Bombele sexy au renunțat la haine de Ziua Pământului! Jennifer Lopez a încins atmosfera la cei 50 de ani ai ei

Jennifer Lopez «dă vina» pe genele bune pentru cum arată. Iat-o la 73 de ani pe mama solistei!

Loading...