Sunt cunoscute şi iubite de toată lumea, apreciate atât pentru rolurile din telenovelele care le-au adus faima internaţională, dar li pentru frumuseţea lor care le-a făcut să fie dorite de orice bărbat. Iată vedetele din telenovele care au uitat de inhibiţi şi au pozat goale în reviste pentru bărbaţi sau pentru scopuri umanitare.


Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele, iar publicul românesc a putut să o urmărească în producţii precum "Înger sălbatic". Ea a realizat în 2011 o şedină foto nud pentru Greenpeace, ca protest faţă de defrişarea masivă a pădurilor.

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din telenovele, Gabriela Spanic a pozat nud pentru revista mexicană H Extremo, în 2011. Gaby a declarat în presă că: "Nu mă consider un sex simbol, dar dacă oamenii cred acest lucru, mi se pare foarte flatant".

Actriţa argentiniană Dosimar, cunoscută din telenovela "Trimful dragostei", a realizat un pictorial pentru ediţia mexicană a celebrei revistei Playboy, în iunie 2007.

Tot pentru Playboy Mexic a pozat şi Alicia Machado. Actriţa din Venezuela, fostă Miss Univers, este cunoscută publicului din rolul Marinei din telenovela "Iubire fără machiaj".

Aylin Mujica a jucat în producţii precum "Săracii tineri bogaţi" sau "Fără sâni nu există paradis". În martie 2013, frumuseţea din Cuba a apărut şi ea în paginile revistei Playboy Mexic.

Vanessa Arias, interpreta Toniei din "Abismo de pasion", a realizat un pictorial incediat pe plajele din Veracruz, pentru numărul din ianuarie 2011 al Playboy Mexic.

 
 
Loading...