Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, în vârstă de 91 de ani, a vorbit pentru prima dată despre felul în care au afectat-o operaţiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, care au adus-o să arate în halul acesta.


Femeia a suferit nenumărate intervenţii chirurgicale, unele reuşite, altele mai puţin. Mama lui Sylvester Stallone s-a transformat, pur şi simplu, uneori într-un monstru, alteori într-o femeie chiar agreabilă.

Transformările pe care le-ea suferit de-a lungul timpului nu s-au terminat nici până în ziua de azi iar Jackie a vorbit pentru prima dată despre sănătatea sa care a ajutat-o mult să poată face faţă unui număr atât de mare de intervenţii chirurgicale.

«Încă mai apelez la diferite operaţii estetice. Dar mi se pare că arăt ca o veveriţă cu gura plină de nuci. Ca să stau sănătoasă şi să trăiesc mul, mănânc în fiecare dimineaţă o pungă de spanac gătit la aburi şi un ou fiert. Pe cine mai ştiţi să arate  atât de bine la 91 de ani?» a spus Jackie, potrivit Daily Mail.

CLIIMA20130620_0035_1.jpg

Jackie Stallone


Mama lui Sylvester Stallone a mai vorbit şi despre tipurile de intervenţii chirurgicală la care se lasă supusă. Nu a dat detalii concrete, însă a recunoscut că nu foloseşte niciodată Botox.

«Nu am nevoie de Botox pentru că nu am riduri pe frunte. Asta este ceva genetic la mine şi sunt recunoscătoare pentru acest lucru»,
a mai spus ea.
 
 
Loading...