Considerat unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile, Tiger Woods are o avere pe măsura rezultatelor sale din sport. Deşi a trecut printr-un divorţ foarte costisitor, sportivul american are încă o avere estimată la 800 de milioane de dolari.


Tiger Woods câştigă anual în jur de 100 milioane de dolari şi, potrivit revistei „Forbes“, a fost prima persoană din lume care a câştigat în cariera de sportiv peste 1 miliard de dolari.

O bună parte din aceşti bani au fost pierduţi la divorţul de modelul suedez Elin Nordegren (foto 6 Galerie). După ce numeroasele aventuri extraonjugale ale sportivului au apărut în presa – Woods a recunoscut că a înşelat-o peste 100 de femei - aceasta a depus actele de divorţ, iar sportivul a fost nevoit să-i plătească fostei soţii suma de 100 de milioane de dolari.

Tot atunci, el a renunţat şi la insula privată din Suedia (care mai târziu a fost scoasă la vânzare), însă actuala sa proprietate depăşeşte limitele imaginaţiei: are propriul teren de golf, câteva piscine, şase corpuri de clădiri, un rezervor uriaş de oxigen şi un teren de baschet.

Citește aici unde este „insula bogaţilor“ şi ce vecini are sportivul.

 
 
Loading...