A luat lumea muzicii cu asalt încă din tinereţe şi a devenit după ani buni de cariera unul dintre cei mai bogaţi şi mai respectaţi artişti.


Averea sa este estimată la 358 milioane de dolari fiind considerat al doilea cel mai bogat om din industria hip-hop, iar acest lucru a stârnit de multe ori controverse în jurul lui.

Este vorba despre nimeni altul decât Sean Combs, cunoscut publicului larg drept Puff Daddy, P. Diddy sau Puffy.

În octombrie 2006, și-a schimbat numele de scena în Diddy (adoptat în august 2005). Anterior acestei schimbări, era cunoscut drept Puff Daddy și mai târziu ca P. Diddy („Puff” și „Puffy” erau doar porecle, însă nu era nimic oficial). Înca poartă numele de P. Diddy în Noua Zeeladă și în Marea Britanie, după ce a fost dat în judecată de alt artist care purta deja numele de „Diddy”.

El este implicat în compania „Bad Boy Records”, linia de îmbrăcămite „Sean John” și „Sean by Sean Combs”, o companie care se ocupă de producția cinematografică și două restaurante.

A preluat rolul de director executiv, performer, producător al emisiunii difuzate pe MTV, „Making the Band”, scriitor, designer de îmbrăcămite și actor la teatrul Broadway.

VIDEO


 
 
Loading...