Moartea subită a lui George Michael a lăsat o lume întreagă îndurerată. Printre cei care s-au grăbit să îi aducă un tribut cântăreţului care s-a stins la 53 de ani a fost şi Sarah Michelle Gellar, care însă a făcut o gafă în mesajul publicat pe Twitter.


Vestea că George Michael a murit a venit ca un şoc. Sarah Michelle Gellar a fost printre cei care s-au grăbit să îşi arate durerea faţă de trecerea în nefiinţă a artistului. Ea a publicat un mesaj pe contul său de Twitter: "Do you really want to hurt me? I guess you do 2016 #ripboygeorge I was truly one of your biggest fans" (nr. "Chiar vrei să mă răneşti? Cred că da, 2016 #ripgeorgemichael am fost o mare admiratoare"). 

Numai că versul "Do you really want to hurt me?" nu aparţine lui Michael, ci trupei Culture Club. Internauţii i-au atras imediat atenţia că i-a încurcat ăe Michael şi Boy George, liderul celeilalte trupe. 

Actriţa a şters imediat mesajul şi a publicat un altul în care şi-a cerut scuze pentru greşeală, conform mirror.co.uk. 

George Michael a murit. Cântăreţul avea 53 de ani

gettyimages-81611911.jpg


George Michael avea 53 de ani
Foto: Getty

Poliţia a declarat că o ambulanţă a fost chemată la locuinţa lui George Michael din Oxfordshire, pe 25 decembrie, la ora 1.42 pm. Ei au mai declarat că moartea este tratată drept inexplicabilă, dar nu suspectă şi că vor mai face declaraţii după ce va fi efectuat examenul postmortem, conform theguardian.com

"Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele".

Născut în Londra, în 1963, pe numele real Georgios Kyriacos Panayiotou, George Michael a avut o carieră de succes care s-a întins pe aproape patru decenii. A devenit faimos cu trupa Wham!, datorită unor melodii precum Club Tropicana şi Last Christmas. Trupa s-a destrămat în 1986, iar Michael a început o carieră solo. Ultimul album, Symphonica, a fost lansat în 2014.

Viaţa lui George Michael a fost marcată de probleme de sănătate care şi-au pus amprenata asupra cântăreţului. El a fost la un pas de moarte în 2011, când a făcut pneumonie. Pentru a îl ajuta să respire, medicii i-au făcut o traheotomie. După timpul petrecut în spital, a trebuit să înveţe să meargă din nou. 

În plus, de-a lungul anilor, el a fost arestat de mai multe ori din cauza drogurilor şi i s-a interzis să conducă de două ori. Michael a fost implicat şi într-un accident de maşină, când s-a lovit la cap. 

 

 
 
Loading...