După mai bine de trei luni de la moartea sa, trupul lui George Michael a fost într-un final înmormântat pe 28 martie, în cadrul unei ceremonii foarte discrete. Familia artistului i-a interzis însă fostului său iubit, Fadi Fawaz, să ia parte la priveghi.


Acest lucru semnifică faptul că încă nu au dispărut tensiunile dintre familia cântărețului și hairstilist. Celălalt fost iubit al lui George Michael, Kenny Goss, a fost primit cu brațele deschise la înmormântare, după cum precizează Daily Mail.

Fadi Fawaz a preferat să fie ultimul sosit la faza finală a ceremoniei de înmormântare, ducându-se în cimitir, unde a depus un ultim omagiu cântărețului. Totul a fost organizat într-un cadru restrâns, participând în principal membri ai familiei.

cimitir_michael.jpg

george michael  cimitir
Ceremonia de înmormântare a artistului s- desfășurat într-o discreție totală
Foto: Twitter

Fawaz a declarat că nu a fost anunțat că urma să fie înmormântat fostul său iubit. Kenny Goss, însă, care a fost considerat „marea iubire” a lui George Michael, a fost chiar invitat la înmormântare. Familia cântărețului a dorit ca totul să se desfășoare într-o discreție totală pentru a evita valurile de fani care s-ar fi strâns la mormânt.

 

 
 
Loading...