George Michael dorea să revină în forță în domeniul muzical, dar decesul său prematur i-a curmat acest vis. Se pare că acesta a lucrat pentru lansarea unei noi melodii înainte de a muri.


A mărturisit acest detaliu despre ultimele planuri ale cântărețului chiar producătorul cu care a colaborat, „Naughty Boy”, pe numele său adevărat, Shahid Khan (32 de ani), informează Daily Star. El a devenit foarte cunoscut în lumea muzicii în ultimii ani și a colaborat cu artiși celebri ca Beyonce sau Sam Smith. „Naughty Boy” a lucrat împreună cu Michael la noua piesă chiar în luna decembrie a anului trecut, cu doar câteva săptămâni înainte ca George să moară.

naughty_boy.jpg

naughty boy
"Naughty Boy" a fost mai mult decât încântat să accepte propunerea de colaborare cu George Michael
Foto: Getty

Producătorul a recunoscut că momentan nu știe ce decizie să ia în privința viitorului piesei. Melodia este „uimitoare”, potrivit descrierii lui „Naughty Boy”, oferită într-un interviu de la BBC Radio.

Producătorul a declarat că a fost mai mult decât bucuros atunci când marele artist l-a contactat pentru a-i sugera o colaborare pentru o nouă piesă și a acceptat imediat. „Nu știam la ce să mă aștept și, ca să fiu sincer, este mult mai misterios decât oricine altcineva”, a precizat producătorul la scurt timp după ce au stabilit colaborarea, deci înainte de moartea lui Michael.

Artistul dorea să lanseze un nou album anul acesta, în colborare cu „Naughty Boy” și chiar urma să-l ajute și pe producător la albumul săul.

 

 
 
Loading...