George Michael a murit la vârsta de 53 de ani. Conform agentului său, el a avut parte de o moarte liniştită, acasă. Cauza decesului ar fi fost insuficienţă cardiacă.


Poliţia a declarat că o ambulanţă a fost chemată la locuinţa lui George Michael din Oxfordshire, pe 25 decembrie, la ora 1.42 pm. Ei au mai declarat că moartea este tratată drept inexplicabilă, dar nu suspectă şi că vor mai face declaraţii după ce va fi efectuat examenul postmortem, conform theguardian.com

"Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele".

Născut în Londra, în 1963, pe numele real Georgios Kyriacos Panayiotou, George Michael a avut o carieră de succes care s-a întins pe aproape patru decenii. A devenit faimos cu trupa Wham!, datorită unor melodii precum Club Tropicana şi Last Christmas. Trupa s-a destrămat în 1986, iar Michael a început o carieră solo. Ultimul album, Symphonica, a fost lansat în 2014.

Viaţa lui George Michael a fost marcată de probleme de sănătate care şi-au pus amprenata asupra cântăreţului. El a fost la un pas de moarte în 2011, când a făcut pneumonie. Pentru a îl ajuta să respire, medicii i-au făcut o traheotomie. După timpul petrecut în spital, a trebuit să înveţe să meargă din nou. 

În plus, de-a lungul anilor, el a fost arestat de mai multe ori din cauza drogurilor şi i s-a interzis să conducă de două ori. Michael a fost implicat şi într-un accident de maşină, când s-a lovit la cap. 

 

 
 
Loading...