În ultimele 18 luni, George Michael încercase în nenumărate rânduri să se despartă de iubitul său, Fadi Fawaz, cel care l-a și găsit mort în ziua de Crăciun. O rudă de-a regretatului artist a făcut câteva dezvăluiri care ridică semne de întrebare serioase.


George Michael a încercat să se despartă de partenerul său, căruia i-a spus că nu vrea să-l mai vadă, dar imposibilitatea de a spune "Nu" l-a determinat pe starul pop să-l primească înapoi în repetate rânduri pe Fadi Fawaz.

"De mai multe ori, George i-a spus lui Fadi că nu mai vrea să-l vadă, dar de fiecare dată, reluau legătura. George a fost atât de bun și generos, dar mi-a zis de multe ori că cea mai mare slăbiciune a sa era că nu putea să refuze nimic, nici droguri, nici sex. Avea genul ăsta de personalitate. Era o persoană vulnerabilă pentru că spunea mereu Da", a povestit ruda solistului pentru The Sun.

Cauza decesului a fost vehiculată ca fiind un infarct, dar rezultatele post mortem au adâncit misterul și nici acum lucrurile nu s-au clarificat.

 

 
 
Loading...