George Michael va fi înmormântat lângă mama sa, la locul de veci al familiei din cimitirul Highgate, din nordul Londrei. Cântăreţul care a murit la 53 de ani în prima zi de Crăciun a fost apropiat de mama lui, iar moartea ei l-a afectat enorm.


Mama lui George Michael, Lesley Angold Panayiotou, a murit în 1997, la 60 de ani, fiind bolnavă de cancer. Starul nu a trecut peste această lovitură, iar prietenii susţin că acum poate să se odihnească în linişte lângă cea care i-a dat viaţă.

"Familia are un loc de veci unde e înmormântată mama lui. E loc şi pentru alte morminte", a declarat un apropiat, conform mirror.co.uk. 

Cât despre zvonurile conform cărora George Michael era dependent de heroină, familia insistă că nu e adevărat. "Complet fals. Nu îşi au locul astfel de prezumţii şi acuzaţii. Nu au existat circumstanţe suspecte", a spus o sursă. Mai mult, familia a dat presei o declaraţie oficială, prin intermediul unui publicist: "Contrat unor declaraţii, nu au existat circumstanţe suspecte în jurul morţii lui".

George Michael a fost dependent de heroină şi canabis, iar anul trecut s-a internat la una dintre cele mai scumpe clinici de reabilitare, dar lunile petrecute acolo nu au fost de ajutor şi încă se lupta cu problemele cauzate de droguri.

 

 
 
Loading...