George Piştereanu trece printr-o perioadă agitată şi se antrenează intens zilele acestea pentru a-i face faţă lui Samuel L. Jackson. Cei doi joacă împreună într-o producţie cinematografică ce se filmează la Bucureşti.


În 2020 se fac 10 ani de când George Piştereanu şi-a făcut debutul în cinematografie cu rolul din pelicula „Eu când vreau să fluier, fluier”. Între timp a jucat în multe filme premiate, iar vouă vă e cunoscut mai ales din serialul „Vlad”, unde îi dă viaţă lui Tibi sau Tibor Novath. Perioada aceasta este una foarte aglomerată pentru el. E implicat într-o producţie de la Hollywood şi, când nu se află pe platourile de filmare, trage de fiare la sala de forţă.

g28-vedete-2.-3col-samuelljackson.jpg

Samuel L. Jackson este în această perioadă la Bucureşti

„În afară de mişcarea pe care o fac de obicei, atât la sală, cât şi acasă, m-am apucat şi de tir sportiv, pentru că filmez acum pentru nişte scene din «The Asset», care se toarnă la noi în ţară. Şi trebuie să mă pun la punct cu ultimele detalii. Filmez alături de Samuel L. Jackson şi am o scenă în care personajul interpretat de celebrul actor mă răpeşte şi îmi face multe probleme. El joacă cu mine, nu eu joc cu el, pentru că dacă mă duceam la el în ţară, era altceva. Glumesc”, a declarat George Piştereanu (29 de ani), pe care l-am întâlnit la avanpremiera peliculei „Păsări de pardă”. Nu este prima experienţă de acest gen.

A mai filmat pentru o producţie de la Hollywood, „Violence of action”, când a jucat alături de Cris Pine şi Ben Foster. 

Între cele două proiecte actuale (filmările pentru “Vlad” şi pentru “The Asset”), George îşi face timp să meargă şi la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde joacă în trei piese. Ba mai mult, se ocupă şi de o mică afacere cu tricouri.

g48-vedete-3.-2col-tibor.jpg

Se antrenează pentru scenele dure din filmele în care joacă

„Am lansat o colecţie de tricouri cu mesaje scrise în aromână, eu fiind machedon. Momentan sunt patru tricouri diferite, dar vor mai fi. Unele le port chiar eu, pentru promovare”, ne spune el, cu mândrie. Nu e uşor deloc. Toată această muncă e epuizantă. „Recunosc că am slăbit, am dat jos 10 kilograme de muşchi cu toată agitaţia aceasta”, a mărturisit actorul. 

Fanii îl pot vedea de Dragobete, pe 24 februarie, în noile aventuri ale serialului “Vlad”, unde personajul său trăieşte o aventură cu Micky, interpretată de Victoria Răileanu. În viaţa reală, se pare că este singur şi se bucură de burlăcie. Singura „frumoasă bijuterie” cu care iese este motocicleta sa. 

George Piştereanu şi Victoria Răileanu au filmat scene fierbinţi în serial

Dacă în viaţa reală George este singur, unica “iubire” fiindu-i motocicleta, în filmele în care joacă se bucură din plin de sărutări şi îmbrăţişări. 

Sezonul trecut, fanii serialului „Vlad” au fost martorii unei idile între el şi actriţa Victoria Răileanu. 

Cei doi au filmat scene fierbinţi, iar Victoria, care este căsătorită cu un alt coleg de breaslă, a dat dovadă de mult profesionalism, jucându-şi impecabil rolul.

g58-vedete-4.-1col-click-spune.jpg

Colegul lor de platou, actorul Michael Keaton, pe străzile Bucureştiului

Click! spune

Filmările pentru „The Asset” au început pe 8 ianuarie 2020 şi vor dura 10 săptămâni. Se filmează în diverse locaţii din centrul Bucureştiului, urmând ca producţia să se mute pentru o săptămână la Londra şi una în Vietnam. Filmul spune povestea a doi asasini - Maggie Q şi Michael Keaton. Acesta din urmă a fost surprins de fotoreporterii Click! la o scurtă plimbare prin oraş cu iubita sa. Au mâncat la un restaurant, au băut un pahar de vin, apoi au plecat de mână către rolota lor de lângă locaţia de filmare.

 
 
Loading...