Globurile de Aur reprezintă primul eveniment cinematografic de anvergură al anului, dar și un pretext pentru actrițele care se întrec în alegerea celor mai extravagante și îndrăznețe ținute. În ciuda codului vestimentar bazat pe culoarea neagră, vedetele au reușit să fie la fel de provocatoare cum le știam.


Actrițele de la Hollywood au ales să poarte haine negre, simbolizând solidaritatea față de mișcarea #metoo, declanșată în urma acuzațiilor de agresiune aduse producătorului Harvey Weinsten, dar nu au renunțat la decolteu și la expunerea picioarelor sau la tocurile de o înălțime amețitoare, informează Daily Mail.

Una dintre cele mai îndrăznețe ținute a fost cea a actriței Kate Hudson. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, a îmbrăcat o rochie neagră, care nu i-a ascuns mai deloc bustul. Ținând cont că alegerea vestimentară a fost cea a unei rochii transparente, ea nu a purtat sutien, dar a optat pentru un colier care să distragă atenția. 

foto
Kate Hudson a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute
Foto:Getty

 

Eva Longoria, cunoscută pentru rolul său din serialul "Neveste Disperate" a pășit pe covorul roșu însoțită de buna sa colegă și prietenă, Reese Witherspoon. Cea dintâi nu a dorit să își ascundă burtica de gravidă, căci este însărcinată în luna a cincea, și a ales o rochie pe corp, din satin, care lăsa să se vadă picioarele tonifiate. 

Foto
Reese Witherspoon a încărcat o fotografie cu ținuta sa pe pagina personală de Instagram
Foto:Arhivă personală Reese Witherspoon

 

eva longoria
Eva Longoria, sexy în rochia care i-a pus în evidență burtica de gravidă
foto: Getty Images

 

Actrița care a furat inimile a sute de bărbați prin interpretarea rolului lui Harley Quinn, iubita clovnului cu probleme grave de comportament, Joker, a fost cea care a reușit să fie în centrul atenției în ciuda răcelii care nu i-a dat pace nici măcar pentru o secundă pe tot parcurusul evenimentului. Margot Robbie a avut curajul de a trece cu vederea strictețea codului vestimentar și nu s-a îmbrăcat într-o simplă rochie neagră. Ținuta sa a fost una sclipitoare, căci a avut un imprimeu fascinant și un decolteu pe măsură. 

foto
Margot Robbie a purtat o rochie semnată Gucci
Foto:Getty

 

Sharon Stone nu s-a dezmințit nici la cea mai sobră ediție a Globurilor de Aur din istorie. Actrița în vârstă de 59 de ani a purtat o rochie neagră, cu decupaje transparente în zona sânilor, a taliei și a șoldurilor.

sharon stone
Sharon Stone, alături de fiul ei, Roan Joseph Bronstein, pe covorul roșu de la Globurile de Aur
foto: Getty Images

 

loading...
Loading...