Gwyneth Paltrow, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută nu doar pentru filmele în care a jucat, ci și pentru afirmațiile controversate pe care le face. De această dată, frumoasa blondă de la Hollywood, a scandalizat printr-o mărturisire plină de sinceritate despre motivul pentru care platoul de filmare nu i se mai pare atât de interesant.


Gwyneth Paltrow este o persoană deschisă și nu ezită să vorbească, cu lejeritate, despre subiectele pe care mulți le consideră tabu. În urmă cu aproximativ un an, actrița promova o lumânare lansată de compania pe care deține și crea controverse pentru că susținea cu tărie că respectivul produs mirosea precum părțile sale intime.

gwyneth_paltrow.jpg

gwyneth paltrow
Gwyneth este cunoscută pentru dezinvoltură și afirmații controversate
Sursă foto: Captură video

În cadrul unui interviu acordat în timpul carantinei, Gwyneth a declarat că pandemia de coronavirus i-a furat dispoziția pentru momentele romantice cu soțul ei. Iată că acum a sosit vremea să vorbească despre cariera sa, iar mărturisirile sunt cel puțin interesante. 

gwyneth-si-sotul.png

gwyneth si sotul
Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk sunt căsătoriți din 2018
Sursă foto: Instagram

Gwyneth Paltrow a mărturisit că nu este pasionată de actorie 

„Viaţa mea şi-a schimbat cursul după ce am atins succesul la Hollywood. Cred că atunci când atingi ţinta la vârsta de 26 de ani şi eşti o persoană condusă de parametri care, sincer, nu iubeşte actoria atât de mult, cum se dovedeşte... Nu e ca şi cum am simţit că e ceva ce nu merită, am simţit ceva de genul cine ar trebui să fiu acum? Către ce merg?”, a spus ea. „Nu era ceva conştient la momentul acela”. Ea a explicat faptul că preferă să îşi petreacă timpul acasă, cu familia şi prietenii, şi nu să stea şase săptămâni singură într-un hotel din Budapesta, spre exemplu.

 

 
 
Loading...