Aflată la a treia căsnicie, modelul german Heidi Klum își trăiește viața din plin alături de proaspătul ei soț, cântărețul Tom Kaulitz. Diferența de vârstă de 16 ani pare ștearsă cu buretele, mai ales dacă ne uităm la cât de bine arată Heidi la cei 46 de ani ai săi. Blonda nu se jenează nici să facă plajă topless.


În weekend, Heidi și Tom au avut parte de o nuntă de poveste la bordul iahtului Christine O, în Capri, Italia. Și-au început imediat luna de miere, tot în Capri, iar imaginile susprinse de paparazzi îi arată pe cei doi "beți de iubire". Nu-și pot ține mâinile departe unul de celălalt, iar zâmbetele lor relaxate și fericite dezvăluie un cuplu aflat cu adevărat în perioada "de miere" a relației lor.

 

Pentru un bronz fără urme, Heidi și-a lăsat sânii liberi și a făcut plajă fără sutien, în văzul prietenilor. Și are ce arăta! La 46 de ani, supermodelul german se poate lăuda cu un trup fără cusur, iar soțul ei, care împlinește 30 de ani în 1 septembrie, se poate declara un norocos. 

heidi_klum_topless_la_plaja.jpg

heidi klum plaja fara sutien
Heidi Klum a renunțat la sutien când a făcut plajă în Capri
Foto: Profimedia

Nunta a fost oficiată de fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz

heidi_klum_fratii_kaulitz.jpg

heidi klum sot frate geaman sot
Heidi Klum, soțul ei, Tom, și fratele geamăn al acestuia, Bill
Foto: arhivă personală

 

Tinerelul soț al lui Heidi Klum, Tom, și fratele lui geamăn, Bill Kaulitz, au pus bazele trupei rock Tokio Hotel și au o relație extraordinară și acum. Și Heidi îl îndrăgește foarte tare pe Bill, care îi însoțește deseori pe însurăței în vacanțe. Tocmai datorită acestei apropieri, Heidi și Tom l-au ales pe Bill să fie cel care le oficiază nunta din Italia.

La ceremonie au fost prezenţi şi ceilalţi copii ai fotomodelului german, care are o avere estimată la 120 de milioane $, Henry (12 ani), Johan (11 ani) şi Lou (8 ani). Helene a fost domnişoară de onoare.

Iahtul de lux a fost decorat cu trandafiri albi şi roşii şi după oficierea căsniciei, invitaţii au petrecut pe ritmuri de rock. Într-un interviu acordat Revistei People, Heidi Klum a povestit că ”Tom este cel mai drăguţ om din lume şi cel mai dulce şi mă face extrem de fericită. Poate este din cauză că suntem amândoi germani şi ne înţelegem de minune unul pe celălalt”.

Heidi Klum este la a treia căsnicie

heidi_klum_mireasa_tom_kaulitz.jpg

heidi klum mireasa
Tom Kaulitz este al treilea soț al lui Heidi Klum
Foto: arhivă personală

 

Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002, şi cu Seal, între 2005 şi 2014. Relaţia cu Briatore a fost întreruptă în momentul în care Heidi l-a anunţat pe milionar că a rămas însărcinată cu el. Recent Helene a acceptat să discute cu tatăl ei, pe care îl consideră un străin.

 

 

 
 
Loading...