Poate a treia oară are mai mult noroc! Heidi Klum, 46 de ani, s-a măritat sâmbătă cu Tom Kaulitz, de 29 de ani, membrul trupei Tokio Hotel. Evenimentul a avut loc la bordul iahtului de lux Christina O Valletta, în apropiere de insula iubirii, Capri, Italia.


Heidi Klum e în al nouălea cer! S-a măritat sâmbătă, în Capri, cu iubitul ei, Tom Kaulitz. Ei s-au afişat pentru prima oară în public în calitate de cuplu la gala amfAR din mai 2018. De Crăciun s-au logodit, apoi în februarie 2019 s-au căsătorit în secret, înregistrând actele de mariaj în Beverly Hills.

k215_foto3-90-190-profimedia-0462220499.jpg

Mireasa a ţinut morţiş să facă un tur al iahtului pe care s-au căsătorit şi Prinţul Rainier III cu Grace Kelly
Foto: Profimedia

 

Slujba a fost oficiată de fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz. La eveniment au venit toţi cei patru copii ai fotomodelului care are o avere estimată la peste 120 de milioane de dolari: Helene (14 ani), Henry (12 ani), Johan (11 ani) şi Lou, de opt ani. Helene a fost domnişoară de onoare.

Iahtul de lux a fost decorat cu trandafiri albi şi roşii şi după oficierea căsniciei, invitaţii au petrecut pe ritmuri de rock. Într-un interviu acordat Revistei People, Heidi Klum a povestit că ”Tom este cel mai drăguţ om din lume şi cel mai dulce şi mă face extrem de fericită. Poate este din cauză că suntem amândoi germani şi ne înţelegem de minune unul pe celălalt”.

k315_foto4-90-90-profimedia-0462228183.jpg

Slujba a fost oficiată de fratele geamăn al lui Tom
Foto: Profimedia

De când a intrat în juriul emisiunii ”America are talent”, Heidi Klum a părăsit bătrânul continent şi va locui pe o perioadă de cel puţin un an în SUA. Iahtul Christina O a fost numit iniţial ”The Stormont”, un vad de luptă canadian, fiind ulterior rebotezat Christina de însuşi Aristotel Onassis, în 1950.

Miliardarul grec a ales acest nume de la cel al fiicei lui şi s-a însurat cu Jackie Kennedy la bordul lui.

Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002 şi cu Seal, între 2005 şi 2014.

 

 
 
Loading...